Ninaslan_77 Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacaktı. Hamilelikte kilonuzu korumak için ne yaptınız? Yani yaptıklarınız işe yaradımı? Yoksa hormon nedeniyle şişlik oluyor mu? Bi de doğumdan sonra kilo kaybı zor oluyor mu?
meraklianne1 Ninaslan_77 bence tamamen kişi yapısı bak ben gayet kilolu biriyim hamile kaldım 4 aydır 1 kilo almadım 😂 ablam zayıf 30 kilo aldı gebeliğinde ama doğumdan sonra hiç kalmadı kilosu
derinsart Ninaslan_77 ben dikkat edicem 28 haftalık oldum 10 kg almisim cok almisim😢 fazla yiyordum smdi hem az porsiyon hemde ara öğün yapicam bide yürüyüşe cikicam ins kilo bundan sora 2-3 alirim en fazla
Ipek0z Ninaslan_77 o kadar özen gösterdim ilk 4 ay bir kilo bile almadım. Sonra paaatt diye almaya başladım dikkat etsem de işe yaramadı 8 kilo aldım 30.haftadayım daha 8 hafta var inşallah daha fazla almadan bitiririm hamileliği😕
meraklianne1 Ninaslan_77 inan bende çok korkuyorum alırsam bende zor veriyorum ama napalım iki canlıyız sonuçta 😂😂
Hippolyte_28 Ben ilk 3 ayda 5 kilo aldım . Acayip derecede midem kazınıyor. Aç kalamıyorum. Bence bünye meselesi. Herkes aynı olacak diye bi kaide yok 😊😊
psychologist Bende 84le hamile kaldım 3.aya girmek üzereyim kusmaktan 3 kilo verdim 🤦🏼♀️ ama iyi böyle memnunum😄 az yiyorum ben tatlıya bayılan ben ağzıma sürersem kusuyorum sanirim en etkili sey😄 bide ekmek yemiyorum
Ninaslan_77 psychologist ben daha yeniyim doğru😌 daha hamileliyin çok başlarındayım daha midem hiç bulanmadı diye bilirim yani 😄