Hayalbebek 37+2 deyim bugün gün boyu karnımın içi kasıklarımda dahil olmak üzere agrıyor ne yatabiliyorum nede ayakta durabiliyorum 3 saatte bir de bel agrısı kasık agrısı geliyor gidiyor siZce ne yapmalıyım
istanbul3434 Hayalbebek saat tutmaya devam et canim doktorunu da sancilarin duzenliyse haberdar et Allahin izniyle kolay saglikli dogumlar diliyorum
Hilal2205 Doğum süreciniz başlamış sanırım. Süreci takip edin kasılmalar sıklaşırsa hastaneye gidin ☺️
Hayalbebek Galiba yalancı sancı bilemiyorum ki bu geceyi geçiriyim bakıyım ne su nede nişan bişeyde yok
medosegemira Ya kızlar benimde vajina bölgesi agrıyo 2gündür oturup ya da yatıp kalktığım zaman ilk basta yürümekte zorlanıyorum neden oluyo acaba😒
didemblr medosegemira aynı durumdayiz bende 20. Haftalardan itibaren başladı o ağrı ara ara oluyor yoruldugumda artıyor ve oturp kalknca ilk başta zorlaniyorm yürümeye. Doktorum normal demişti pelvis kemikleri esniyor demişti. Smdi 33+5 im pilates topuna oturup yapilan egzersizler var onları yapıyorum kndmi yormadan sadece 10 ar tane fln. Rahatlatıyor bayağı aklnda bulunsun 🙏🙏🤗