Gokceeeee-_ Muhibe Tavuk,et,yumurta ve yağla kızartılmış olan herşeyden aşırı midem bulandı ve her defasında kustum sudan bile tiksinmiştim ilk aylarda
Mom97 Yildizkozan bende karpuz aşığı😄 kaç haftalık hamilesiniz ki yeniyse eğer karpuz yok zaten nasıl iğrendiniz 😀
Yildizkozan Mom97 37 haftaliğiz ilk zamanlar tiksinmistim de , amerikada yasiyorum burda her mevsim her meyve sebze var
istanbul3434 Muhibe lavantali el sabunu 😬 bir de salata, manavin onunden gecerken marul gorsem midem kalkiyordu. ayda falan tekrar salata yiyebilmeye basladim..lavantali el sabununun hala cehenneme kadar yolu var🤣
umyahsn1010 istanbul3434 lavantalı ev sabunu kesinlikle. Ben artık elimi neyle yıkıcam bilemiyorum sıvı sabun almak için koklamaya bile gelemiyorum eşim yıkayınca kolonya döküyorum hemen eline. Gerçekten çok kötü bişey bu. Ne zaman geçer bilemiyorum
EymenAli21 istanbul3434 bende sıvı sabun bide fary bulaşık deterjanı tiksindim sıvı sabun gül kokulu benimde dovesabun kullanıyorum misss kokuyor ne garip bişi bu tiksinme olayi ya 🤭😂
Morphelus Muhibe her şey. Et tavuk balık sebze aklınıza ne gelirse hepsinden tiksindim. Hic yemek ayırt etmezdim ama malesef lokma yesem çıkıyor. Mutfaktan hepten zaten içeri girince başlıyor öğürme
umyahsn1010 Muhibe soğan balık kırmızı et kıyma tavuk yumurta. Ama şuan tavuk ve yumurtayı yiyebiliyorum çok şükür balığı da yavaş yavaş 🙏
Morphelus Bsr2222 bende 10.haftadahım hala devam ediyor bende bekliyorum ne zaman bitecek diye ama herkeste farklı malesef
istanbul3434 umyahsn1010 dalin bebek sampuani gibi bebek kokulu biseyler alabilirsiniz ben bi sure oyle yaptim hep
merve1212- Her türlü et, hele kırmızı eti görsem midem bulanıyor. Kız bebek alameti diyordu herkes ama sanırım bende öyle olmadı 😁
Nanelimon91 Muhibe çay, kahve, haşlanmış yumurta, karnıbahar, brokoli, süt, kırmızı eti az da olsa yiyebiliyorum.
elf-97 Muhibe tiksindiğim bişi olmadı o yüzden yedim herşey den şuan aşırı kilo aldım rahat yiyiyorum bulantı bile yaşamadım çok şükür 😉
23seymanur43_belin Muhibe buzdolabını açamıyorum,çay,kırmızı et,yağlı yemekler,yemek kokusu,aslında herşey desem yeri olur,birkere yediğim birşeyi ikinci kez yiyemiyorum😞
Mrtmn Aysenuuur canım benim çok şükür ilaç fayda etti prilam Dr ama tiksindiğim şeyleri hala yiyemiyorum kırmızı etten tiksinmedim ama onu yiyebiliyorum patates menemen bulgur pilavı bazı çorbalar bide yağsız hafif şeyler işte açıkcası çok sağlıklı beslediğim söylenemez şu durum düzelene kadar böylede devam edecek sanırım