pinarhakki Ebru_Al daha neler göreceğiz bakalım😃hamilelik çok değişik bir şeymiş, mucize… Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Alyasibel Muhibe en başta buzdolabı içindeki kokular tost tavuk turşu yumurta peynir salça makarna sucuklu yumurta patates kızartması herşeyden tiksiniyorum 🤦 Böğüre böğüre mutfağa girip hazırlıyorum mecbur 6yasinda oğlum var 8haftalik hamileyim
Nefeshangul Muhibe valla ben 4 ay mutfağa giremedm sonrada hamileydm zaten tabak çanak sesi rahatsz ediyodu beni bide su sesi deliriyodm resmn
Damlasara Nefeshangul Allah yardimciniz olsun.Ben de buzdolabini acamazdim 15. Haftada basladim yeni yeni acmaya ve yenek pisirmeye
Damlasara Muhibe Sarimsaaakk😤 ne goreyim ne kokusunu duyayim.Cok severdim ama bu donemde ne yazik ki değişti.
EymenAli21 Damlasara bendede oldu buzdolabı iğrenç kokardı evden tiksindim bı ara temizlik yaosamda sanki pis kokuyomus gibi geliyordu bana şuan atlattım biraz çok şükür 🥴🙈
Nefeshangul Damlasara amin hepimzn ins smdi iyiym şükr bu halime o hallerin yanında ama şimdide ağrılar başladı ins erken doğum olmaz
Burcu123- Muhibe ayy bende tavuk doğrarken ilk defa bi koktu ki bana kötü oldu dedim heralde eşime sordum kokusu var mı diye yok dedi gittim test yaptım baktım hamileyim ve hala yiyemiyorum tavuğu maalesef 😂