busraycts Merhaba kızlar 👭 üçlü tarama testi yaptırdım sonuçların çıkmasını bekliyorum riskli çıkma oranı yüzde kaç sizde durumlar ne 18+1 🙂
meraklianne1 busraycts bende 17+5 oldum ama üçlü ve dörtlüyü doktorum istemediği için yaptırmayacağım🌸
Kuzucumm busraycts üclü teste yalanci test diyolar ama ne kadar dogru bilmiyorum canim ben yaptırdım riskli çıktı ama doktorum hic önemsemedi ben de önemsemedim açıkçası bide 31 yasimdayim yas riskim orta çıktı bi cok kiside riskli çıkıyor zaten ikili ve dörtlü test daha güvenilir
busraycts meraklianne1 Bende ikiliyi yaptırmamıştım canım onun için doktorum üçlüyü yaptıralım dedi İnşallah temiz çıkar ki zaten kesin sonuç vermiyormuş bu testler ama yinede endişeleniyor insan 😐 cinsiyetiniz ne 😍
busraycts Kuzucumm Evet canım bende duymuştum onu üçlü testin güvenilirliği azmış ama zaten hepsi öyleymiş ki kesin sonuç vermiyormuş, Allah’ın izniyle sağlıklıdır İnşallah bebişlerimiz 🙂 bu arada kaç haftalıksın 🌸
Kuzucumm busraycts amin canim inş saglikla gelsinler 21+5 olduk pazartesi detayli ultrasonumuz var bakalim inş hersey yolundadır