Bouquet Arkadaşlar eşimin tayini Batman’a çıktı.18 haftalık hamileyim önerebileceğiniz memnun kaldığınız kadın doğumcu var mı ?
Mnkse Bouquet Merhaba ben medikal park hastanesinde Cengiz Yeşilbaşa muayene oluyorum ilgili tavsiye ederim
Mbceylanli Bouquet eşiniz asker herhalde bizde tayin bekleyenlerdeniz hatta ilk tercihimiz Batman ama benim eşim polis açıklanmadı daha tayin☺
Bahar46 Bouquet bizde tayin bekliyoruz ama eşiniz asker galiba askerlerin tayini açıklandı biz hala bekliyoruz polis olarak
Ayse1608 Bouquet Biz Midyattayız ama Batman’a gideceğim Doğuma inşallah.Doktor olarak bilmiyorum ama hastane olarak Medical Park’n çok iyi olduğunu söylüyorlar.☺
Bouquet Mnkse Çok teşekkür ederim 🙏 İsmini bir kaç kişiden daha duymuştum .. Hiç bilmediğimiz bir yer olunca biraz tedirginim haliyle tecrübeli arkadaşlara sormak istedim 😌
Mnkse Bouquet Batman’dan yana korkunuz olmasın insanlar iyi özellikle merkez süper küçük İstanbul gibi diyebilirim bende çok şaşırmıştım ilk geldiğimde bende ilçedeyim ilçe yazma hakkınız varsa en rahat yer sason sakin insanlar iyi devlet yanlısı
Bahar46 Mbceylanli bende aynı cevabı yazdım 😂 sizi okumadan bizde günlerdir tayin bekliyoruz askerler açıklandı ama polisler hala bekliyoruz gece gündüz açıklandı mı açıklanacak mı stresi ☺
Bouquet Mbceylanli Asker ☺ Bizim tayinimiz taa ocak ayında çıkmıştı ben 4 aydır ailemin yanındayım evimizi yeni taşıyoruz 🤦🏻♀️
Ayseeelif Mbceylanli biz de bekliyoruz pöh 😊bizin de ilk tercih batman 😊aöa ben artık anneme geldim bakalım hayrlısıyla 33 hafta olcm
HaticeTygnTpc Bahar46 Belli olsada bizde düzenimizi kursak yavrularımız için en iyisi olur insallah 🙏😕
Melegimmo Bende Asker eşiyim 19+5 haftalık hamileyim ve şırnaga gidicem Allah yardımcımız olsun canım
Zehragul Ayse1608 midyatta op.dr. esat calık var mutlaka duymussunuzdur. Batman Medikalpark ta sezeryan ameliyatlari yapıyor. Cok cok iyi bi doktor. Tavsiye ederim
Mnkse Ayse1608 Doğum Kırıkkale’de olacağı için hiç sorma gereği duymadım ama hastaneyi arayıp sorabilirsiniz
Bouquet Byn_hassas Teşekkür ederimm 🙏 Çok heyecanlıyım 🙈 Yeni şehir yeni insanlar umarım herşey güzel olur 🙏❤
Bozslanomur Bouquet cnm bende mardinde yasıorm eşimin görevi geregi burdaki bi çok arkadaş batman yaşama gidiyo tahir bey var ck ilgili ve cok memnun kaldılar eşin askerse indirmde var orada Bnde dogumu batmanda tahirde yapcm inş
Bouquet Bozslanomur İnşallah hayırlısı ile 🙏 Teşekkür ederim öneri için 😘 Allah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏❤