Kızlar Şimdi mevzu şöyle bacağımda (sol üst bacak) uyuşma şikayeti ile 16. Haftada hastaneye (ozel) gittim Yalnız bu öyle bir uyuşma değil baya pijama deyse bile acıyor ve once ayakta kalinca oluyordu simdi gece sabahlara kadar uyuyamiyorum. Neyse doktor bunu magnezyum eksikliği olduğunu gebeliğe bağlı olduğunu Gebelikten sonra geçeceğini söyledi ve Günde 1 tane içtiğim magnezyum üçe çıkardı sonra ben günde 3 tane magnezyum içmeye devam ettim ama hiçbir etkisi olmadı sonra 24. Haftada çok güvendiğim bir kadın doğum uzmanına gittim ama bu doktor muayene harici bir işlemi yok doğum yaptırmıyor Neyse Muayene oldum ve daha öncesinde huzursuz bacak sendromu teşhisi konduğunu ilaçlarımın hangi dozda içildiğini söyledim Hatta daha etkili bir ilacın olup olmadığını da sordu Doktor ne derse beğenirsiniz? Huzursuz bacak sendromunun gebelikte hiçbir alakası olmadığını Strese bağlı olduğunu gebe olmayan birinin de huzursuz bacak sendromuna yakalanabileceğini doğuma bağlı olmadığı için de doğumdan sonra geçebileceğini garantisi olmadığını ancak fizik tedavi ile belki geçebileceğini söyledi ilaçlarını eskisi gibi günlük doz da kullanabilirsin dedi. Tabii ki bu beni şaşırtmadı bilenler bilir artık o hastaneye gitmiyorum . Araştırmalarım sonucunda gerçekten Huzursuz bacak sendromunun normal insanlarda da bir kabus olup da nice fizik tedaviler yapılmasına rağmen geçmesinin çok zor olduğunu öğrendim🤦♀️ Yani diyeceğim şu ki Aranızda benim gibi böyle bir durum yaşayan var ise doktoru ile nasıl bir yol izledi bunu bilmek isterim yada buna bir çözüm bulabilen var mı şuan 25. Haftadayım ve ne kadar dayanabilirim bilmiyorum😥