Smmom95 demetakk bende decavit devit3 bide demir ilacı kullanıyorum muz yiyorum hergün bi tane bir bardak da süt içiyorum kaşar peyniri yiyorum kahvaltıda tahin pekmez yemenize özen gösterin elinizden geldiğince kafanıza takmayın siz sıkıntıya girerseniz iştahınızda kesilir bebekte etkilenir zaten rabbim öyle güzel ayarlamış ki eksik olan damarın görevini diğeri karşılıyormuş
demetakk Smmom95 Allah razı olsun içimi rahatlattınız,herkes sağ Salim bebeğini kucağına alır inşallah
Alpveannesi EzgiPektas1 biz varız. Hatta soylenenlere göre 3 damardi sonra biri kayboldu 2 damara düştük. 12 haftada 3 gün olan gerilik 23. Haftada 2 haftayi bulunca ve suyu azalınca Zeynep Kamilde yattım bir hafta. Kordosentez yapıldı. Çok şükür temiz çıktı. Gerilik devam ediyor ama arası açılmadi. Özelde ve devlette sürekli kontroldeyim her hafta gidiyorum. Şu an için bir sıkıntı yok suyuda normal. Ama bebek küçük olucak. Umarım sadece küçük olurlar. Sizde kontrollü gidin mutlaka. Bazı genetik hastalıklarda beraberinde olabiliyor. Bazende hiç bir şey olmuyormuş. Sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah.
demetakk Alpveannesi bide kalbinde parlaklık çıktı ,kandan yurdılında bi test yapılıyormuş ,yolladık sonucu bekliyorum 🥺
Alpveannesi demetakk evet bebek için en risksiz test o. Biz kordosentez yaptırdık çok ama çok stresliydi. Takibi bırakmayın içinizi ferah tutun. Umarım bir şey yoktur. Dinlenmek çok etkili oluyor. Stres yapmayın. Ben ilk zamanlar eşimle çok tartışıp kendimi uzmustum. Etkileniyorlar bence.
EzgiPektas1 demetakk demetakk benim arkadaşımda bu problem var o benim hesabımdan yazmıştı o şuan 23 haftalık haftaya kontrolü var ama şuanda her şey normal devam ediyor doktor 7. Aydan itibaren gerileme başlayabilir demiş kontrole gidiyor sürekli 15 günde bir
Buseyvz demetakk 35. Haftamız bitti canım önden bile gidiyor tombiş kızçem korkma Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz, ben de araştırınca çok korkmuştum şimdi gün sayıyoruz hayırlısıyla, sağlıkla gelsinler inşaallah 🤗🤲🏻
mercimekkoftesi1 Benim kordonda da tek damar varmış. Doktor şimdilik bi sıkıntı olmaz dedi ama insan düşünmedem edemiyor 😓
Dilara1503 EzgiPektas1 tek arter tek ven yani bizde 32 ye kadar bir sorun yoktu sonra az kilo almaya başladı 39+0 da sezaryen olacağım nasipse inşallah şuan 38+4 2800 g kilosu doktor biraz zayıf olacak dedi ama endişelenmeyin hemen toparlıyor zayıf bebekler dedi 2500 altında olmasn yeter zaten 2500 den yukarısı normal kabul edilir
Linnea Meraba kizlar bebislerinizi sag salim kucaginiza aldiniz mi? 30-32. Haftadan sonra daha mi zor gecti hersey?