Gul716 baby_mama Yaa maşallah miniğimiz de öyle belli etmiş kendini annesine sağlıkla büyüsün iyişallah ☺️🤲🏻
Hakikitosunpasa Gul716 ikisindede göğüs hassasiyeti elimi bile süremezdim ordan anladım kızım da 5 şimdiki bebişte 8 gün varken öğrendim
Gul716 Hakikitosunpasa Yaa maşallah hayırlı olsun öncelik sağlıkla kucağınıza alırsınız iyişallah canım
Sultanali Gul716 sizede dogmuş ne güzel bende kendimi 7 aylık hamile gibi karnım kocamanken görmüştüm😂😂😂
Fatma_7 Göğüslerim dokunulmayacak kadar hassaslaşmıştı ve dolgunlaşmıştı 3. Haftalar sanırım rahmimde inanılmaz ağrı vardı. Bir de sabahları kalktığımda saçma sapan şeylere öğürüyordum. Polikistik olduğu için pek fazla konduramadım kendime 4 ay kadar adet olmuyordum çünkü. Hem adetim düzene girsin diye hemde bebek istediğim için hastaneye gittim zaten 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 🤲🏻 Tabi sonradan o boş öğürtüler inanılmaz bulantı ve kusmalara dönüştü 🤮😔
Znurhalil Bende hamile olduğumu bilmiyordum gece yatarken sürekli ateş basıyordu nefes alamıyorum eşime nolur kalk yataktan sıcağından duramıyorum demistim hala gülüyoruz buna😂😂 meğer 5 haftalık hamileymisim🤰
Gul716 Znurhalil bende de kaç gündür öyle oluyordu durduğum yerde daralma kalbimde sıkışma oluyordu. Aniden sıcak basıyordu 😂
Sevdaatr35 Gul716 halsizlik uyku olmuştu ilk sonrasında bulantıyla devam etti ağır kokulara karşı tepki verince anladm hamile olduğumu 😊
Gul716 Sevdaatr35 Sende belli etmiş baya kendini benim de ilk hamileliğimde çok belli etmişti kendini ikincide çok şükür henüz çok rahatsız edici bulantılarım yok belki de daha 5 haftalık olduğu için 😂
svmm Gul716 en erken adet dönemimde ağrım olmaz hiç adetime 10 gün kala acayip kasık ağrım vardı 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim
Mls123456 Gul716 benim adetime bir iki gün kala agzimda çok acı tat oldu ve bikaç güne goguslerim balon gibi şişti baya erkenden yaşadım belirtileri sonra mide bulantilari 5.ci haftada başladı ve 3 ay sürdü hele o ağızin acı olmasi okadar kötü ki içtiğin su bile acı gibi geliyordu çok şükür geçti
Gul716 Mls123456 Evet o his kötüdür baya şükür ki atlatmışsınız İnsan evladını kucağına aldığı anda bütün o günleri unutuyor çok güzel bir his rabbim nasip ederse ikinci defa yaşıyorum o duyguyu ☺️🤲🏻
ikizannesi24 Gul716 benim halsizlik ve uyku hali olmuştu kafamı kaldıramamıştım hiç sürekli uyuyordum ☺️
merve1212- Kokular 🤮🤮 Ama her şey mi kokar, en sevdiğim sütlü tatlıdan tiksinince anladım ertesi gün öğrendim daha reglime birkaç gün vardı. Ve hala her şey kokuyor 😀 Süt,yoğurt, et, sigarayı zaten görmek bile berbat 🤦
Gul716 merve1212- yaa 🥺Sende çok kötü olmuş canım insan kucağına aldığı zaman unutuyor hepsini rabbim bağışlasın sizlere iyişallah minik kuzucuğu 🤲🏻❤️