1mervef Kızlarr 38.haftayım bugün doktorum bebeğin suyunun az olduğunu söyledi 100 ml olmuş aynı durumu yaşayan var mı çok su içmemi söyledi salı günü kontrole çağırdı😥ne yapmam lazım
Aryam-15-15 1mervef haftan tam dogum haftasi korkma cnm en fazla sezryanla alirlar sagikla kucagina al senin haftlra glmk buzde nasip. Olsun
ilseng 1mervef haftanız doğum İçin ideal korkmanıza gerek yok düşününki suyunuz geldi☺️ bebegin hareketlerini takip edin mutlaka
prensesannesii_ 1mervef hiç korkma bu haftada 22. Haftadan beri suyum az 36 görmek bile şuan benim için mucize. Havuç suyu ve deveci armudunu dene artyr suyu biraz da olsa
mlsmrtgl 1mervef 38+4 te bana da doktorum suyumun azaldığını söyledi. Yarın kontrolüm var. Nst ile sıkı takipteyiz.
Susam1 prensesannesii_ deveci armudu mu onu kim öneriyor canım benimde 24.hafta başı suyum sınırda havuç suyu içiyorum ama onun duymamıştım etki ediyor mu
prensesannesii_ Susam1 yok manavdan alabilirsin bildigimiz armudun büyüğü ve daha tatlısı ben yyrm havuç suyuda iciyrm şuan için biraz arttı suyum 22. Haftadan beri az 28 hftya grcz yarn insllah
Susam1 prensesannesii_ hadi inşallah ya ne garip seyler varmış benimde nie azaldı bilmiyorum iyiydi bakalım güzel haberler alalım inşallah