FatosEngin Merhaba kızlar erken doğum yaptım ameliyatimda zor geçti bebeğim kuvezde bana ve bebeğime dua edermisiniz
Melike0642 FatosEngin Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin her ikinizede inşallah bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın 🤲😌♥️
merve0128 FatosEngin Canım ismini ne koydun bebeğinin ben dua ederim hergün kendi bebeğim in dua ediyorum senin bebeğinede ederim kimin duası kabul olunur bilinmez 🌸
FatosEngin merve0128 bebeğimin adı Ecrin Zehra canım çok sağol sende söyle ismini bende dua ederim allafim şifa versin herkese. ❤️❤️
ilseng Rabbim Şafi isminin ismine şifa versin inşallah. Tez vakitte kavuşun inşallah. Şimdiden hayırlı olsun. Ne kadarlık doğdu 🥰
Alos Gecmis olsun benim ikizlerimde erken dogdu kuvezdeler 3 gundur emmeye basladilar Allah yardimcin olsun onlar.cok güçlü sen uzulme🤲💪
Mirayse1 FatosEngin allah seninde yavrununda yardımcısı olsun canım. Kç haftalık doğdular. Tez zamanda kavusun inşallah
merve0128 FatosEngin dua edicem bol bol Rabbim şifa verir inşallah canım benim 🤲 ben daha 35 haftalık hamileyim bebeğimin akciğerine sıvı birikmiş yoğun bakıma girecek doğunca Ela koyacaz Allah’ın izniyle inşallah canım gönlünden koparsa dua etmek Allah razı olsun 🤲🌸
ilseng FatosEngin maşallah 🧿♥️ Büyür annesi benim kardeşimde 900 grama düşmüştü şimdi koca kız oldu 🤩