Zeynepturkman İlk gebeliğim 23.haftadayım bugun plesantanın rahimi tamamen kapattıgını öğrendim doktorum erken sezeryan demek için dedi ancak araştırmalarım çok iç açıcı değil bilgisi olan barmıy
kalben_duam Zeynepturkman ilerki haftalarda yukarı çıkabiliyo. Ağır kaldırma yorulma dinlen benimde tamamen kapatmıştı ama şuan hiç konusu geçmiyo
Aryam-15-15 Zeynepturkman yapcak bisey yok pek agir kaldirma yorulma bnde 19 haftda asgadaydi 21 haftda yukari cikmsti şuan 23 um tam bugun doktra gutm gine asagi inmis Asagi 7.24 yatiyom halbuki yemk harici hic yaptim bisry yok inan
kadriye25 Bana da 13m haftadan beri kapatmis dediler. 15 de 2 cm gibi birşey yukarı çıkmıştı. Detaylı ultrasyona bakalım ne diyecek. 24-32 haftalarda genelde çıkıyormuş yukarı
Zeynepturkman Bende öyle 23.haftadayım benim inmesi zor sanırım ya sezeryan olsun napalım Allahtan oda ama riskleri varmıs internetten okuyorum kanama gibi .bu şekilde dogum yapan varmı acaba onlarda nasıl oldu doğum?
kadriye25 Zeynepturkman belli olmuyor ya doğum esnasında bile yukarı çıkanı duydum dua edecez başka çaremiz yok