Deniz9 Merhaba anneler testim pozitif dün hasta eye yatisim yapıldı aşırı derece karın ağrım kalp sikismam ve cigerden öksürüğün var getirdikleri turuncu bir hap var onu nasıl kullanmak istemiyorum doğal yolla nasıl iyilesebilirim korona geçirip bebeğine bişey olmayan anneler rahatlatabilir misiniz beni ❤️🙏
spaceship Deniz9 merhaba, geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız inşallah, moralinizi yüksek tutun bebeğinize güvenin. Bana hamileler daha kolay atlatıyor dediğinde inanmamıştım hemşireye, öyle gerçekten inanın…
Alya- Deniz9 merhaba geçmiş olsun bende 1 ay önce felan yakalandım çok şükür atlattım ne bebişimde ne bende sorun oldu bi vücut ağrılarım oluyordu tat koku gitmişti sarımsak soğan sirkeyle gargara yapıyordum ağrılarım için bi parol kullandım başka ilaç kullanmadım ayrıca karantina sürecim evdeydi benim koku almam hala düzelmedi bi o sıkıntım var umarım sağlıklı bir şekilde atlatırsınız 🙏
Mcakir Deniz9 daha önce yazdığınızı görmemiştim 8 gün geçmiş siz covid olalı. Çok çok geçmiş olsun. Rabbim bir an önce sağlıklı sıhatli kavuşmanızı nasip etsin bebeğinize . Covidi atlatabildiniz mi ? Süreciniz nasıl geçti
littlefinger Deniz9 koronadan dolayı mı acaba doğum erken gerçekleşti yoksa bebiş beklemek istememiş mi acaba ikinizde iyisinizdir inşallah