Eminos123 Ayseur hem 2 yumurta 2 dilim ekmek hem tost 4 dilim oldu masallah iyi yiyorsunuz kac haftaliksiniz kasar peyniri bebege guzel kilo aldirir ogluma hamileyken erken dogum riskim vardi ise giderken hergun kasarli tost yapardim
Ebru-evlek Sabah ya haşlanmış ya da yağda yumurta peynir zeytin bal kaymak süt bazen avakado öğlen bazen çorba tarzı bazen akşamdan kalan yemek 1 saat sonra ananas muz ceviz akşam protein ağırlıklı daha sonra meyve yiyorum ballı süt içip yatıyorum
Smyyetekeli Aslihan2 ölmeyecek kadar yemeğe çalışıyorum şuanlık çok şükür bazen güzel yiyorum kahvaltı yada akşam güzel geçiyor ama bazen de gerçekten zor 😥 bu kadar güzel şeyleri yiyenlere maşallah diyorum bide 😇
Senseye Sabah bir bardak su. Açık veya limonlu çay, peynir çeşitleri, zeytin, cevizli bal, kuşburnu marmelatı(her gün mutlaka yerim. Kış aylarında bol C vitamini), kavurmalı yumurta veya menemen veya yumurtalı birşey, bir kaç dilim ekmek
Aysegul1612 Aslihan2 aynı benmde öle her gün patates biber oluyor çeri domates salatalık ve haftanın üç günü bol kaşarlı tost çok şükür 8 aylık hamileyim 8 kilo aldım normalde benm yediklerimi başkası yese çok kilo alır
melike55 Aslihan2 hamile olmadan önce kahvaltıyı hep atlardım abur cubur benim kahvaltım olurdu yani🙈 ama şimdi bebeğim için sağlıklı ve düzenli yeme alışkanlığı edindim her sabah kahvaltıda kesinlikle yumurta peynir zeytin bal veya pekmez ve ceviz yeşillik türü çok seviyorum ama yemiyorum. O şekilde yani benim kahvaltım🙋♀️
Damys İyi günümdeysem mide bulantısı yaşamıyosam uyandığımda. Yarım haşlanmış yumurta bir dilim peynir yarım dilim ekmek. Tabi bu miktarlar çok yetersiz ama mide ameliyatı olduğum için bu kadarla bile tıka basa doluyo midem 😒 Tiksinmezsem 45 dk ya yayarak geri kalan yumurtamı bitirmeye çalışıyorum yanına salatalık domates ekleyerek
merve-shnbs Mavi87 5+5 teyim daha ne tiksinmem ne aşermem var ne bulantım bundan sonra olurmu ki acaba
Gul_krtt23 Aslihan2 vallahı sabah kalkar günlük bır yumurtamı yerım haşlanmış , ya da krep şeklınde Köy peynırı , kaymak çayımı da yaparım tabı tatlı olarak ta karakovan balı ,bır ıkı çeşıtte yazdan yaptığımız ev yapımı reçelim var kendım yaptığım ekmekler le kahvaltımı yaparım Müge anlı eşlıgınde 🥰😇
Aslihan2 Gul_krtt23 😄müge anlı izleyerek kahvaltı yapmayanda ne bileym bende seviyorum onu izlerken yemeyi 😄
Birgul Aslihan2 sabahları tost vazgeçilmeziimm bazen cookk canım istiyo sucukları iyce pişiriyorum sucuklu ama genelde kaşarlıı😋😋 omlet yapıyorum bazen haşlanmış çok sevmediğim için ya da patateslii. Üşenmediğimde ekmekleri yumurtaya buluyorum üzerine domates zeytin mısır kaşar koyup fırına veriyoruumm çok gizel oluyooo tavsiye ederiimm😀😀
babyandmom1 Aslihan2 hemen hemen her gün haşlanmış ya da tavada yumurta zeytin peynir helva. Yumurtadan sıkılırsam simit ya da poğaça yiyorum bazende kızartma. Başlarda sabahları domates salatalık şimdi onların mevsimi değil ve sütte içiyordum kuruyemişte ekliyordum ama onları akşama kaydırdım. ☺️