Royem62 Göğüslerdeki kırmızı mavi damarların artması belirginleşmesi acaba gebelik belirtisi olblir mi
Hosgeldinbebek Royem62 geçen sene ilk gebelikte yaşadım bunu, damarlar belirginleşti ve şiddetli ağrılar oldu
serti Royem62 benimde belirginlesti ama agrimiyor adetime 5 gun kaldi bugun normal gebelik testi yaptim ve sonuc negativ..
NilGrl Royem62 evet ama benim mesela 8-9 haftalık gebeyken olmuştu. Eğer gebelik varsa bile biraz erken gibi. Tabi belli olmaz herkesin bünyesi farklıdır 😊
Royem62 Busbus58 adetime bir hafta var sabırla beklemeye çalışıyorum çnkğ yumurtlamanın üstünden 10 gün yeni geçti bugün 29unda adet olmam lazım bekliyorum bir çok belirtim var ama bugün dikkat ettim göğüslerim hem şiş hemde damarlar var birsürü
sagsbry Royem62 göğüsler insanı tamamen yanıltıyor yani beni öyle yapmıştı 🤦🏼♀️7 ay boyunca hep göğüslerim şişti hamileyim, yok göğüslerim doldu hamileyim.. maalesef öyle olmamıştı😪 ama inşallah sen hamilesin dir ve hamilelik belirtisidir 🥰🤲🏻
[silindi] Royem62 sızlama da varmı canım göğsünde damarların çekiliyor gibi oluyo bu bnm ilk gebelik belirtim Di ama sen genede Bi test yap bazende adet belirtisi olabiliyor
Royem62 [silindi] hiçbir adetimde böyle bir şey yaşamadım canım ilk defa oluyor böyle batma gibi ağrı oluyor keskin keskin