Miumiu Güzel anneler merhaba, 15+5 im ve 2 gündür çok şiddetli olmasa da kasık ağrısı çekiyorum. Böyle bir an ağrı girip çıkıyor gibi değişik bir şey. Ptesi kontrolümüz var mutlaka sorucam doktoruma ama sizden yaşayan var mı merak ettim🤷🏼♀️
Miumiu Selenbale13 Kuzum idrar tahlili istemedi doktor daha ptesi söyliyim gittiğimde belki ister böyle çok yoğun değil ağrı ama bilemedim 🤷🏼♀️
Miskokulum35 Bir hafta önce benimde öyleydi lavaboya bile zor gidiyordum batıyor gibiydi. İdrar tahlili verdim idrarda bakteri çıkmış ilaç verdi çok şükürr geçti. Bide bebek büyüdükçe rahime baskı yapıyormuş ondanda olurmuş
Miumiu Miskokulum35 Benim çok yoğun değil böyle ağrı anlık girip çıkıyor gibi ama idrar yolu enfeksiyonu olabilir dediğiniz gibi doktoruma bir danışayım gittiğimde🤷🏼♀️
Miskokulum35 Miumiu olabilir canım. Bide ayaklarını üşütmemeye dikkat et. Hemen alıyorum ben o zaman soğugu
Miumiu Miskokulum35 Evet üşütmüş de olabilirim canım bakalım ptesiye kadar bir kontrol ediyim kendimi gittiğimde de danışayım teşekkür ederimm🙏🏻😘