Sedaaab öncelikle geçmiş olsun🙏🏻 Ama şöyle bir durum var herkesin hamilelik süreci farklı ilerliyor, doğum şeklide öyle. Siz siz olun sezaryeni tercih etmeyin demeniz yanlış. 7 ay önce isteğe bağlı spinal sezaryen oldum. Evet ilk yürüme zorladı ama ertesi gün kendimi çok daha iyi hissediyordum tek başıma kalktım koridorda tek başıma yürüdüm. Öğlen 13:06 da kızımın sesini duydum ve akşam 19:00 civarı gazımı çıkarttım çok rahat ve gecesinde afedersin büyük tuvaletime çıktım hiç zorlanmadım. Evet ağrı oluyor olmuyor değil ama dayanılmayacak bir ağrı değil. Ameliyat esnasında baş dönmesi, öğürme vs yaşamadım. Karnıma basılmadı. Kum torbası konulmadı.
bence bu biraz hastaneden ve doktordan kaynaklanıyor. Tam 1 hafta sonra kontrole gittiğimde hastaneden sonra eşimle dışarı çıkıp gezmişliğimizde oldu zorlanmadan. Doğumdan sonra Annem 1 hafta kaldı, ablam 1 hafta kaldı ertesi gün 2 katlı evimi sil süpür toz al yaptım. Yani anlayacağınız çok hızlı toparlandım. Baş ağrısı, bel ağrısı vs yaşamadım
bebeğiniz sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻