_Elifffffff_ Benim adet öncesinden başlardı hamileliklerimde de ilk belirti o olur hiç dokunamam yatamam. Inşallah sizde de vardır gebelik🌼
_Elifffffff_ Papatya0707 evet normalde adet önceside olur benm ama hamileligimde daha erken olur ve daha acılı olur
Papatya0707 _Elifffffff_ ama araştrmalarıma göre ve sordgm herkes olamaz diyo çünkü daha neredeyse yumurtlama zamanı olmuş oluyo bukadar erken döllenip belirti vermesi imkansızmış anca adet gececek öyle😔
_Elifffffff_ Papatya0707 yanı herkesin bünyesi farklı olabiliyor tabi doğrudur benm hep adet önceside çok olur gebeliklerimi çok geçmeden yine hassasiyet yüzünden bilirim
Tugce28 Papatya0707 benim normalde adet olmadan da hassasiyet olurdu ama hamile kaldığımda çok aşırı bi hassasiyet olmuştu çok büyümüştü birden
BusrAlpay_34 Papatya0707 bnm 7 yıl çocugum olmadı bmde hep öyle oluyordum canm işte yıne adet olcam sandım çünkü bütün belirtiler vardı lwkelenmem bıle oldu testte hamıle çıktım hatta doktor hamilesın dedı inanmadım 😄
Askiletotomsu 25 inde adetim … 22 sinde gebelik testi yaptım gebe değilim. Oysa göğüslerim ağrıyordu . Tek belirtide buydu zaten. Demek ki adet olacagim