Anne12-3 Kızlar 28.haftam bitiyor bugün kasıkta sancım var belimde de agrı vuruyor gecıyor yalancı sancılar mı acaba
Birileri Anne12-3 benim de 28 bitmek üzere adet olacakmış gibi ağrım oluyor 2 gündür anlayamadım 🙄 ben de buralarda bekleyeyim
Semanur21 Anne12-3 bende 25 hafta yarın 26 ya giriyoruz az önce bendede karnıma acayip bi ağrı girdi sağ tarafa hemen belime attı makata kadar baskı oluyodu giderek hafifledi bende emin olamadım ya
Anne12-3 Nslhnkr kasıgıma agrı gırıyor gecıyor bırdaha gecıyor sonra belıme vuruyor belım zonkluyor gıbı oluyor
Nslhnkr Anne12-3 benim de regli olcak gibi agrı giriyo 25+4 üm. Çok sık olmaya basladı korku sardı 2 gündür benide
minik_kalbim Anne12-3 evet canim benimde o haftalarda öyle oluyordu korkmuştum meğer yalanci sanciymiş
Anne12-3 Nslhnkr korkma bence bende öyle yapmaya calısıyorum sakın sınır stres olmasın bebıslerımız etkılenmesın
Aybuke-2021 33+5 haftaliguz ama Sağ tarafımda kasığımdan belime ara ara cız eder şekilde bi ağrım var sancimi bel agrimi bilemedim nedendir acaba arkadaşlar yardımcı olurmusunuz