Kubrasrlozd Busrasener43 ayy benim mısır ekmeğiydi 😄😄 sonra da ıslak hamburger ooofff onu yediğim anı unutamıyorum mest olmuştum resmen ☺️☺️
01anne Asyaerciyes Aralık sonunda bulmuş ve almıştım yılbaşı için gelmişti metro kataloglarını takip edin orda yeni gelen ve gelecek olan ürünler var inşallah hala vardır 🙏🏾
yldz_10 Simge16 biz daha miniğiz biraz 17. Haftadayız cinsiyetimizi de göstermiyoruz öğrenemedik hala :))))
Simge16 yldz_10 zaman hızlı geçiyor ne ara 28 olduğumu anlamadım. Ben 12. Haftamda öğrendim ama garanti olması açısından zaten detaylı bekleniliyor detaylıda kesin öğrenmiş olursun☺️
Aysegulbagca22 Busrasener43 köy ekmeği 😂😂 saat gece 00.30 da kokusu tadı filan baya gelmişti her yeri gezip sonunda bi fırında bulmuştuk 😂😂
Simge16 yldz_10 detaylı ultrasonu zamanı gelince yaptırın mutlaka bebeğin tüm organları inceleniliyor herhangi bir problem var mı diye
Neslihan5252 SutlacimiYedimmiBen bilmiyorum ki inşallah hayırlısı olsun da kız olsun🤲 bakalım bu cuma doktora gidicem doktorum ne dicek
Baharsavas SutlacimiYedimmiBen yaaa bende cok çilek aşerdim hala da yiyorum benım 62 günlük oldu ne zman bakıyoruz kız olduğuna 🍓👶🏻