Melodyy Busrasener43 evet biraz öyle oldu 3 4 ay boyunca tek yediğim şey onlardı bide gündüz yiyemiyordum mide bulantısı kusmaktan akşam saat 9 10 oluyodu öyle yiyodum şimdide her gün nasıl yemişim onları diye dusunuyom valla 😂😂
Asyaas Duygus97 ayy bendeeee :( hatta bi manavda var deıdler gittim bugun 1 kaç tane kalmıstıe onlarda satıldı dediler nasıl üzüldüm :(( esım sehir dısına gitti bul getir dedım hala aklımda nerdeyse 3 aydır aserıyorum :(
Duygus97 Asyaas valla ben internetten sipariş vermedim aşeriyorum diye Bi site var orda var istersen 😇 sanırım bende sipariş vercem rüyalarıma kadar girdi
Busrasener43 Melodyy şu hamilelikte olmuycak yok bu posttan sonra gördüm kocasını aşerenini mi ararsın buz ve kil aşerenini mi ararsın hepsi var 😂😂😂😂
1prensesgeliyor Busrasener43 iki oglumda hep tatlı aşermiştim bu kizimda ise tatlıdan cikolatadan tiksinti gelmisti. Turşunun suyunu icmek asermistim. Yesil zeytin yeşil elma. Ekşimsi şeyler işte 😂 bizimki tatli hakkı ekşi Ayşe misali oldu ama gerçektende tuttu yani
Kbrarz Busrasener43 bol soslu iskender et doner gözumun onunde dondu durdu doyasiya yedim birde baklava citir citir 😋😂😂
Zeynep-aa Busrasener43 guzel seyler asermissin😂ben ruyamda baklava görmüştüm cıtır cıtır yıyodum gözümü actım baklava al dedim jsjejd😂 daha sonra adana dürüm 🤤🤤