Busrasener43 hazal1991 her hamile aşermeyebilir ama aşermenin şımariklik olduğunu asla düşünmüyorum böylee bişey olsaydı adını zaten aşerme koymazlardi dimi mantıken 😂😂😂
hazal1991 Busrasener43 sizin için demedim yanlış anlamayın, ama burada hem hamileliğin belirtilerini yaşadığı için şımarıklıkla itham edenlerin 600 post içinde sonunda aşermiş olduğuna denk gelmek güldürdü beni biraz 🙈😂
Sehertamer Busrasener43 yazın ayva ve mandalina aşerdim eşim biraz zorlandı ama buldu ayva gerçi ayvaya benzemiodu onun olanını bulasıya geçmedi hep istedi canım
Sineemm Busrasener43 ilk kızımda badem bu kızımda ise yaz ayında portakallı bulduk ama ondan sonra aserdigim ayvayı bı turlu bulamadık eşim zar zor reçelini bulmuştu mecbur onu yedim 😅
Smyyetekeli Busrasener43 herkesin yorumunu okudukça bile miğdem tuhaf oldu bulantılarım geçince inşallah düzgün yiyebileyimde aşermeyide kimsenin canı bulamayacağı şeyi istemez inşallah rabbim yardımcı olsun zor ama güzel vakitler
Busrasener43 Smyyetekeli zor ama bir okadar keyifli gün gün herşey değişiyor mucize gibi 🤗🥰 rabbim sana kolay bir hamilelik versin inşallah
Busrasener43 Tugceonur kocasını aşerende ilk defa görüyorum 😂 siz beni guldurdunuz Allah’ta sizi guldursun 😂🤗🤗🤗
Tugceonur Busrasener43 Şaka değil gerçek sma sonrasında deli gibi kil toprak ve buz aşerdim doktorum demir’in düştüğü için demişti hala buz yerim avuç avuç ❄️🙈
Mehtap-m Simge16 benim eşimde markette karpuz gördü ısrarla canın istediyse alalım diye diye kendine aldı 😂