Vosvosgil Busrasener43 Busrasener43 saçma ama kuru portakal kurusu hayatımda hiç sevemeyecegim bişey ama bi paket bitirmiştim 😂
Lalihhhh Busrasener43 yeşil fıstıklı baklava , 2 kere rüyamda gördüm ikram ettiler bana ama yiyememistim çekinmekten ,uyanınca pişman olmuştum 🤣
Malidlgz Merve_0709 aynen tam aynısından yalnız az tuzlu değil bol tuzlu bir yandan tuzu kaçırıyorum sonra ödem yapicak 😂
Tugbahanim1 Busrasener43 evet öyle kesinlikle kırk yıl aramam dediğim birçok şeyi hamilelikte bayılarak yedim 😂
Busrasener43 Tugbahanim1 ben yumurta yiyemiyorum hamile kalmadan öncede gram ağzıma sürmezdim inşallah ta sürmem çünkü nefret ediyorum 🤭😂
Busrasener43 Merineri rüyanda gördüğünü yiyicekmişsin mutlaka bebek istiyormuş onu 🤭 bir bayandan duydum burda
AyseAli_07 Busrasener43 senede 1 defa yetisen ve koyde olan bir mantar Türü allahtan olduğu zaman asermistim yoksa vay halime ya 😆😆😆
Trknavci Busrasener43 mısır unu ekmeği😁Karadenizli de degilim ama anlamadım burnuma geldi kokusu eşim aldı getirdi ama bu değil burnumdaki koku dedim🤔😄
Nehir1992 Ben ilk hamile olduğumda kokusuna bile tahammül edemediğim soğan aşermiştim. Elma gibi soğan yemiştim. :)