02112017 Eşim her gece inada yapar gibi canım pis birşeyler çekiyor diyip lahmacun pide dürüm ne bulursa yemek sepetinden istiyor benim hamilelik ona yaradı maşallah 😂😂🐣
Damys Herkesin eli ayağı titreyerek yediği aşırı canının istediği rüyalarına giren kokusu burnunda tüten şeyler olmuş. Aşermek gerçekten böyle bişey sanırım ben henüz o derece hiç bişeyi istemedim bu durumda da daha aşermedim sanırım. Canımın çektiğini alıp yedim ama yemesemde aklımda kalmazdı hiç biri 😅
Hicranyigit Busrasener43 ben ilk oğlumda ağır zamanlarim yaza denk geldiği için ayran aşı deriz yoğurt taze nane bugdayla yapılan soğuk çorba ,😋😋 günlerce üst üste ondan yemiştim. Şuan ikinci oğluma hamileyim ve onda da ilk zamanlarım yaza denk geldiği için her akşam cacık yerdim sofrada mutlaka olurdu. Sonra bir de eksili sarma çekti 😆
TgbTrlk Busrasener43 Gece saat bir de brokoli aşerdim ve bi süre bu nedenle uyuyamamiştım😌 iki hafta önce oldu
Yaseminsaim Busrasener43 ilk aserdegim bide hamile olduğumu bilmyrm incir… Anam böle buram buram kokuyo burnuma sonra peşine karpuz geldi 😂👍
Fadime_56 Busrasener43 ilk yaş incir sonra erik sonra çilek karpuz tarhana suyu tavuk dürüm limon sadce yaş incir erik çilek tavuk dürüm limon buldum karpuzla tarhana suyu bulamadim
zynpcknn Busrasener43 Busbus58 ay benimde canım yeşil erik ve karpuz çekiyordu yoktu karpuz vardı bozuktu hep
Oznur_08 Benim sürekli çekiyo bişeyler her gördüğüm heleki açken keşke olsa yesem diyorum ama aşermek mi oluyo bu anlamadım😂
EsilErman Ben hamile olduğumu bilmiyordum gece yarısı burnuma sarımsaklı yoğurt kokusu geldi ama nasıl buram buram. Kalktım yedim. İyiki yemişim😇
Eda1301 merve-shnbs rüyanızda yiyecek bişey görürseniz onu kesin o gün yiyin😁 bebeğin canı çektinde rüyamıza girermiş benim çilek görmüştüm rüyamda😁