Busrasener43 Kızlar ilk aşerdiğiniz şey ne olmuştu 😂 ben ilk tavuk dürüm aşermiştim şimdide çikolatalı pasta 🤗Allah’tan bulunan şeyler
Bsmlh Busrasener43 çok söylemek ıstıyorum ama canları ceker annelerın 🙈 iyi aradık ama geçen ilkkez birşeyi bu kadar çok istedim ya olamaz😁😁
EsraOezbk Hamile oldugumu bilmiyordum bir gece uyurken birden uyanip canim sucuk istemisti ama öyle böyle degil ve gece gece ekmek arasi sucuk yemistim .. suan malesef hamilelikten dolayi yiyemiyorum ama cok canim cekiyor hala Busrasener43
selinyslgz09_ Busrasener43 Ciğer ve ayva hamile olduğumu bilmiyordum sabah uyandığımda yeni yemiş gibi tatları ağzımda kalmıştı
Busrasener43 Busbus58 rüyamda bile gördüm Allah’ım nasıl bişey bu aşerme bilmiyorum çikolata yedim belki geçer diye ama yok banamısın demiyor eşimi yolladım artık napayım 😂🤗
MelikeDurmaz meraklianne1 Mehmetemin Bittercikolata bende ilk hamile olduğumu çiğ köfte yedikten sonra öğrendim 😂😂
Busrasener43 Simge16 ilkte bizdede öyleydi kendi canı ne çekerse alıp geliyor şu şimdi ben aşermeye başladım😂😂
yldz_10 Simge16 sanırım benim eşim de aynı şekilde benden çok şey canı çekiyor bir an şüpheye düşüyorum hangimiz hamile diye 😅
Mehtap-m Simge16 benim eşimde markette karpuz gördü ısrarla canın istediyse alalım diye diye kendine aldı 😂
EsraOezbk NaneLimon36 o sondi ya baska birsey asermedim ben zaten hamile gibide degilimki oglumun tekmeleri olmasa anlamicam hamileligimi 😂
Zehra7887 NaneLimon36 ay bende sucuk aşerdim iş yerinde mis gibi burnuma burnuma sucuk kokusu geldi tadı desen ağzımda eve geldim hemen sucuk ekmek bi güzel yedim afiyet olsun hepimize 😆😆
Ozcelik Busrasener43 mide bulantisindan yemek yiyemiyorum. Doktorum ilac verdi bulanti icin ilacin yan etkileri cok agirdi kaldiramadim. İnsallah sizin gibi bulantisiz gecer diğer aylar.
NaneLimon36 EsraOezbk masallah o zaman size🤗 ben kusmaktan gözünü açamıyorum kendini fazlasıyla belli ediyor bizimki 😄
EsraOezbk NaneLimon36 insallah umarim sizinde ileriki zamanlarda cok cok rahat bir hamileliginiz olur ♥️
birtriptanesi NaneLimon36 Aynı durum bende de var maalesef 6. haftadan beri. Şu an 11. haftamdayım gittikçe kötüleşiyor durum ve üç kere ilaç değiştirdim işe yaramıyor. Acaba siz nasıl üstesinden geliyorsunuz?