nur94_ Arkadaşlar kan değil ama koyu sümüksü sarı bir renk çok afedersiniz ne yapmam lazım ? Çocuk zaten kanalda heran doğumu bekliyoduk ama bilemedim şimdi
eslemeslem nur94_ olabilir büyük ihtimalle keşke fotoğrafını da yükleseydiniz daha net yorum yapılabilirdi
Mucizeeemmmmmm nur94_ bence nişan canım kaynanamda öyle geldi hep 5 çocuğunda yavaştan hazırlanıp hasateneye git doktorun numarası varsa onuda arayabilirsin
nur94_ eslemeslem yükledim ama malesef sildiler iğrenicek olanlar bakmasın diye de yazmıştım ama ne yazık ki sildiler
eslemeslem nur94_ hastane size yakınsa eğer sancılarınızı takip edin eğer suyunuz gelmeye başlarsa hemen hastaneye gidin
Mhtpttr Nişanınız gelmiş aynısı bende de oldu gece nişanım geldi sabah suyum geldi ama sizin hemen suyunuz belki gelmez yani şöyle diyeyim bu hafta içinde doğumunuz gerçekleşebilir☺️
nur94_ Mhtpttr zaten çarşamba yatışım yapılcaktı çocuk kilo alamıyo diye ama sanırım daha erken gelicek 😂
Mhtpttr nur94_ inşallah kendiliğinden gelsin bebiş zaten öyle olacak gibi rabbim kolay çok canınız yanmadan güzel doğum nasip etsin inşallah 🥰