Deryayurt Senayisci hallettim canım çok sağol detaylı ultrason uaptıran var mı diye soracaktım ama yapılmıuormuş
Deryayurt Ogretmenanne35 ben bugün dokuz eylül üniversite hastanesnde yaptırdım dün normal muayene için gittim uarın gel detaylı yapılsın dediler gittim bugün yapıldı burdan başka hiç bi devlet hastanesi yapmıyo şuan
Ogretmenanne35 Deryayurt peki randevuyu nereden nasıl aldınız ? Tam olarak kaçıncı haftada yaptırmam gerekli ?
Burcakoca2526 Deryayurt ben ne zaman almak istesem randevu dolu gözüküyor, siz çok önceden mi almıştınız?
Deryayurt Ogretmenanne35 randevuyu internetten aldım dokuz eylül hastanesi randevu yazdığında çıkıyor tc telefon no falan istiyor bilgileri yazıp alabiliyosun. En son 24 haftaya kadar yapılıyor diye duydum ben 20+5im ultrasonda 21+4 gözüktü
Ogretmenanne35 Deryayurt çok teşekkür ederim bilgi için peki daha öncesinde kadın Doğumda muayene oldunuz mu ? Yoksa direkt perinatoloji bakıyor mu ?
Deryayurt Ogretmenanne35 yok önce kadın doğuma randevu alman gerekiyor ben hastaneyi aradım öyle söylediler dün kadın doğuma muayene oldum sana detaylı için gün vericez dediler ben uzun bi tarih verir sandım ama yarın gel dediler buhün yapıldı
Deryayurt Ogretmenanne35 hayır yapmıyormuş orası pandemi nedeniyle ben izmirdeki bütün devlet hastanelerini araştırdım
Ogretmenanne35 Deryayurt çok teşekkür ederim ☺️ 600 gibi yüksek ücretler olunca devlette yaptırmak istiyorum ama çalışıyorum da bakalım nasıl yaptıracağım 4 hafta sonra 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Kubracan28 Bende katip Çelebi de yaptırdım doktor pazartesi ve çarşamba günleri orda oluyor doktorun adı seçil ögretim üyesi