Busecnr40 16+5 günlügüm 4 gündür kasiklarimda inanilmaz bi agri var doktora gittim bisey demedi kanaman olursa gel diyo ilgilenmiyolar bile dogru duzgun😒 ayni agrilari yasayan varmii
Zhr_cfrdmr Busecnr40 şiddetli ağrıya eğer kanama felan yoksa bişey yapmıyolar canım 1 ay önce bende sanki düşük yapacakmış gibi bi bel ağrısı çektim halada ara ara yoklar ultrasonla baktılar dinlen ağır kaldırma felan bazılarının böyle ağrılı geçiyo işte sabretcez
mmk01 Busecnr40 bnde 16+5 teyim özellikle sağ tarafım kitlenecek kadar ağrıyor kaşığım sertleşiyor sancı yapıyor
_aycaccelik O haftalarda bende yaşıyordum canım dediğin gibi diyordu doktor bi ultrasondan bakıyordu bide ekstra olarak bol su içip ağrım oldukça ayaklarımı yükseğe koyarak dinlenmemi söylüyorlardı
Busecnr40 _aycaccelik bende oyle yapayim bari bana hic bsey soylemediler cok korkuyorm bsey olacak diye
Busecnr40 Zhr_cfrdmr yaa rabbim bizlere bagislasin bisey olmasinda her turlu agriya raziyim ama cok korkuyorm iste 😢
Busecnr40 mmk01 bende ayni sekildeyim sanki kasiklarimda tas varmis gibi agriyo benimde sol tarafimda cok oluyo🤦🏼♀️
Zhr_cfrdmr Busecnr40 evet çok kokutucu oluyo ama doktorlar bişey demediğine göre yapılacak bişey yok normaldir demekki diyorum yorma sen kendinidikkat et kucağımıza alana kadar sabretcez
_aycaccelik Busecnr40 en hafif en güzel şekilde yaşarsın hamileliğini inşallah canım iyi bak kendine ❤️