KucukkAnne figenylmaz Benimde daha gorunmedi kac haftalik bilmiyorum beta hcg 3091 cikti haftaya bidha gidecem. sizin kac ?
minikoglumm figenylmaz alttan ultrason isteyebilirsin can yakan bisey değil daha önce yaşadıysan kayganlaştırıcı yolu ile sokuyorlar bebegede zararı yok
tanya25 figenylmaz bebeğin haftası betaya göre hesaplanmaz canım son adetini baz alıp hesaplamalısın beta 3000i falan bulduğunda kese ancak görünür. Benim ilk betam 27ydi sadece. 2 hafta sonra falan ancak görüldü kese
Lokumcuk figenylmaz 5000 olmadan karından kese görünmez canım korkma. 1500 üzeri vajinal muayenede görülebilir
figenylmaz KucukkAnne bende şuan bilmiyorum en son gittiğimde az önceki attığım betaydı 10 gün sonra gel dedi doktor
figenylmaz tanya25 adet tarihime göre şuan 5+3 kuzum ama kese görülmedi ilk hamileliğim çok korkuyorum
Esmayy388 Canım geç döllenme olabilir kan testine göre belli olur ama kesenin ultrasonda görünmesi için 5000 lerde olması gerekiyormuş
KucukkAnne Esmayy388 Suan tam 1 hafta gecti gecen hafta yapmistm haftaya gel dedi bende 2 hafta beklim belki kalp atisinida duyarim diye gitmedim iyi yaptm kotumu bilmiyorum 2. gebeligim 1 dusugum oldu korkuyorum😕
tanya25 figenylmaz korkma normal olabilir bu durum betan 2güne bir düzenli artıyorsa bir sorun yoktur inşallah :)
figenylmaz tanya25 10 gün sonra gel dedi artış var mı yok mu bilmiyorum hem korkuyorum hem üzülüyorum şuan şu durumdan
Esmayy388 KucukkAnne benimde 1 kaybım var hepimiz endişeliyiz ALLAH yardımcımız olsun napalım başka yakacak birşeyimiz yok bende yarın kalp atışını duymak için gideceğim inşALLAH sağlıkla hayırla kucağımıza alırız
figenylmaz Aysefe67 evet yaptı onda da görmedi kan kesti istedi kan verdim orda hamile olduğun çıktı 10 gün sonra gel dedi
tanya25 KucukkAnne herkeste görünmeyebiliyormuş canım 5000lerde 6000lerde görünenlerde olmuştu sıkma canını. Beta artışı düzenliyse bir sorun yoktur.
KucukkAnne Esmayy388 Amin ìnşallah❤ vallahi cok zor ilk bebegimi kaybettim sonra oglum oldu 2 bucuk yasinda oda esimle kan uyusmazligimiz var cok korkuyorum duser falan die 😕 Yasimda kucuk oldugu icin kaldirmiyo bedenim