Denizzz88 Dryalp ben şimdilik 2 tane önü düğmeli o gömlek pijamalardan aldım ama lohusa geceliği de alıcam hastanede gecelik giy daha rahat edersin dedi birkaç kişi. Hastanede giymelik de 2 tane falan gecelik alırım bir tanesi güzel beyaz olur foto çekilmelik
gozde_sarisoy Dryalp sezaryen’da ilk iki gün hastaneye iki tane elbise götürcem ilk doğumumdada öyle yaptım en iyisi , sonrası için 3 tane takım aldım alt üst pijama 1 tanesi saten 2 tanesi pamuklu 🙏 ve süğmeli
Ohaezgi Dryalp ben alt üst önden düğmeli bi takım aldım bi takımda sabahlık gecelik olarak aldım canım elbiseli
Ozlem23 Dryalp ben lcw dan almıştım altlı ustlu üstü dugmeli değilde emzirme sütyeni gibi aciliyo emzirmek için bide elbise gibi almayı düşünüyorum
senaack Dryalp ben bi tane düğmeli gömlek tarzı pijama bir tane de spor eşofman gibi pijama aldım kullanışlı olur diye
Kaa Elifmstf normal doğumdan sonrada ksnamaya çok bakılıyor. Tabiki herkesin rahatı farklı ben gecelikle hiç rahat edemiyorum 😁
Lifebaby Dryalp https://imgyukle.com/i/HNRvvq bu tarz birsey kullanan var mi acaba kullanışlı mi ben öyle dantelli filan seyleri pek sevmiyorum
Dryalp Lifebaby degısıkmıs ama ben önden düğmeli iki tane pijama ve böyle bi elbise almaya karar verdim