Su123 Kızlar merhaba 23 haftalık hamileyim ama bebeğimin hareketlerini bugün varla yok arası hissettim normalmi
Mehribannn Su123 bende de öyle bazen hic hiss etmiyorum arada az ama hani tekme falan deyil.dönerken falan hiss ediyorum birde.21+1 deyiz
Eceee7 Su123 ben 16+6da hissettim ama kişiden kişiye degisiyrmus 21 haftaya girecez surekli kıpır kıpır ozellikle yemek yedikten sonra inşallah sizde en yakin sürede hissedersiniz
Ebru555 Vala ben 28 olana kadar 1 gun hissetım Bı gun hissetmediğim oldu ama seni yanlıs yonlendırmek istemem cıkolata falan yiyip soluna yattın mı ama etmedi diye dusundugun de hıc etmıyo kafanı Baska bsye ver bıde ole bak
gullcannn Mehribannn İlk kaçıncı haftada hissettiniz acaba 18 haftaligiz. Bazen bi his var gibi oluyor ama bağırsak haretlerimi nedir insan anlayamıyor. Tam iste bebek dediginiz kaçıncı haftaydı
Prensesim1621 O haftalarda çok hissedemezsiniz zaten korkup endişe etmeyin ileriki haftalarda ağlatacak şekilde vuruyorlar merak etmeyin😅😬
Alara005 Su123 bende 21 haftadayim dun hissetmedim bugun bir kez sabah hissettim korkuyorum ya sizde de mi öyle
gullcannn Su123 Anladım ilk gebeligim genelde herkes 20yi bekle diyor fazla aceleci olmamak lazim sanirim insan merak ediyor işte
Eceee7 Su123 benimde ilk doktor normali 21 sonrasi ama senin kiz bayagi erkenci ve hareketli cikti dedi. 24 e kadar normalmiş endişe etmeyin
Rmeysa_1661 Su123 rica ederim canım benim 28 ile 35 hafta arası en hareketli zamanları doğuma yakın yine azalıyor ama annelik işte telaş yapıyoruz bişey mi oldu diye 🤭