gel_artik_bebegim kızlar ovulasyon testim bu sekilde tam kırmızı değil ama bugün doktor yumurtlaman olmuş değerlendir dedi testler mi sıkıntılı anlamadım https://resminiz.com/r/Nbzwn
haziranin25i gel_artik_bebegim t çizgisi c çizgisi kadar koyu ise yumurtlama oluyor kuzum. YouTube da ve instagram da yumurtlama takibi yapan arkadaşım Birgebeningunlugu videoları sana bu konuda yardımcı olabilir 🤗
gel_artik_bebegim haziranin25i canım o kişiyi takip ediyorum zaten testleri ondan aldım ama doktor yumurtlama olmuş şuan dedi bugün ultrasonla baktı ama teste göre olmamis
Hayalizlerim 34melek34 Ne alaka ya böyle şeyler söyleyip insanları umutlandırmayın bu ovulasyon testi nasıl anladınız bu fotoğraftan hamile olduğunu
Duygus97 gel_artik_bebegim bazen yumurtaların boyutları küçük olduğu için testte çıkmıyor. Ama doktor değerlendir dediyse Siz değerlendirin inşallah tutar
34melek34 Hayalizlerim sakin olurmusun bende test yaptım böyle çıktı bi hafta sonra birdaha yaptım daha koyu çıktı
gel_artik_bebegim 34melek34 yok canım şuan yumurtama dönemindeyim 15. günüm yumurtlama olduğu için çift çizgi bu yumurtlama testi gebelik değil
haziranin25i gel_artik_bebegim attığın teste bende t çizgisinin c çizgisi kadar koyu olmadığını gördüm ama yanlış yönlendirme yapmamak için ebruya yönlendirdim kuzu 🤗
eslemeslem gel_artik_bebegim bende bu testlerden kullandım ovulasyon günü daha koyu olmuştu çatlama olan gün bu şekildi
eslemeslem gel_artik_bebegim evet sen her ihtimale karşı bir haftayı değerlendir güzel olur inşallah 😊ama ben olsam ovulasyon takibine de devam ederdim bu süreçte 😊