Ebrumihrimah Derinsel yoyko luxury kullanıyor arkadaşım onun tavsiyesi üzerine bende yoyko City aldım kullanmadim ama denedim sağlam çok hafif ve puseti gayet büyük ( arkadaşımın kızı 1 yaşında hala puseti kullanıyor )
ssnnmmm Derinsel yoyko spin 360 egg aldım daha kullanmadık ama ablamın bebeğiyle deneme yaptım hiiiç sarsılmıyor bebek içinde sağlam ablamda yoyko spin 360 var onun sepeti daha geniş
Derinsel Ebrumihrimah bende yoyko almayı düşünüyorum ama ne kadar güvenilir emin olamıyorum fiyatta yüksek internetten görmeden almak kafamı karıştırıyor
Derinsel ssnnmmm evet evet o model hatta kendi sitesinde satışı yok ürün nasıl görseldeki gibi mi aynı ben yıllardır hep bebeğim olunca alacağım diyordum ama etrafımda hiç kullanan yok görmeden alacağım içinde kafam karışık
ssnnmmm Derinsel birebir aynısı geldi ben açık gri aldım deri tarzında bebek bişey dökse bile sil geç o tarz sadece sepet kısmı büyümüyor
Derinsel ssnnmmm puseti oto koltuğu olarakta kullanılıyor yanlış anlamadıysam değil mi konforlu bir bebek arabasıdır umarım bende büyük ihtimalle sipariş edeceğim çok hoşuma gidiyor ama görmeden almak düşündürüyor işte