Irm90 gulbahar0505 tepecik,Ege,dokuz Eylül üni,kent hastanelerinde var ayrıca özel muayene dersen dr barış Büke ve Prof sebahattin altunyurt çok iyi ben hepsine gittim
Minikjelibonum Üniversite hastahanelerin hepsinde var. Özellerde de bildiğim kent, can, medicana,buca tınaztepe
Cansuyrm35 Gglhtrk daha bugün Sabahattin Altınyurt’a detaylı ultrasona gittim gerçekten çok iyiydi her şeyiyle. Ben de tavsiye ederim kendisini ☺️
nilsmother gulbahar0505 DOÇ. DR. AHMET ÖZGÜR YENİEL Tel: 3901740 - 3901762 Bu numaralardan alabilirsin 🌺
Ogretmenanne35 nilsmother CD falan fotoğraf veriyor mu ? Randevu aldığımız gün gittiğimizde çok bekliyor muyuz peki ?
nilsmother Ogretmenanne35 Bn detaylı için gittim kendisiyle devam ediyorum şimdi o yüzden vermedi sanırım. siz kendi doktorunuza götüreceğinizi söylerseniz verir die düşünüyorum. ilk gittiğimde hasta vardi bekledik haliyle 😊🌺
Cansuyrm35 Gglhtrk sormayın başta çok üzüldüm tam gününe denk geldi diye ama o tarafa giden yollarda sıkıntı yoktu allahtan rahatça gidebildik ☺️ Bebeğimizin her şeyi yolundaymış çok şükür, teşekkürler sorduğunuz için 🥰