_Mother_ öncelikle telaş yapmayın başımdan geçeni anlatmak istiyorum. Normalde özele gidiyorum ama tahlilleri falan devlette yaptırayım dedim boşuna para gitmesin die devlete gittim şeker yüklemesi için 50 ml verdi 1 saat sonra 179 küsur çıktı. Devlet doktoru hemen dedi pazartesi gel 100 Luk vericez saat başı 3 kez kan alicaz vs. Sonra kendi doktoruma gittim çok şükür çok bilinçli bir doktorum var dedim böyle böyle oda dedi olur mu böyle bir saçmalık zaten yüksek vermiş bide 100 Luk mu vericek ki bunu 32 Ci haftası var yüksek çıksa yine çağıracak seni vs .. sen şimdi dedi şeker ölçümü yapan bir cihaz al 3 gün boyunca bana bildir yemekten 1 saat sonra ölç bakalım falan dedi bende dediğini yaptım ölçüm cihazı aldım inanın tatlıyı minimum ölçüde azalttım birde beyaz ekmek yerine tam tahıllı ya geçtim sadece 3 gün boyunca gayet normal çıktı sonuçlarım iyiki aklı başında bir doktorum var yoksa 100 ml şeker yüklemesi daha yaptircaktim yazık günah karnındakine . Sana tavsiyem başka doktora çok aklı başında bir doktor bulan dileği ile