Zeynep-aa minikprensesimmm jilet kullandım valla napayım esim yardım edicek artık 38 olcam öbür gün 0 görüş acısı aynala da rahat edemedim. Tek dogum oncesı agda yaptırcam o kadar…
minikprensesimmm Zeynep-aa yani bende doğum öncesi ağda düşünüyorum ama erken doğumu tetikler mi kendimizi sıkmak sakıncalı bi durum çünkü
ayse_seker minikprensesimmm eldiven deneyebilirsin görmene gerek kalmıyor eline geleni çekiyorsun ama birazcık uzatman gerekiyor rahat tutup çekmen için yani 1, 2cm kadar
kbrMEVA minikprensesimmm canım ilk hamikekeigimde hep agdami kendim yaptım hatta 38 haftaliktim agdami yaptım 39+4 de dogumbysptim şuanda 37+2 hamileyim inşallah pazar günü eşime hem saçımı boyatacam hem agdami yaptıracam çünkü bu bebeğim aşağıda hiçbir şekilde egilemiyorum yanı en basiti çise gidiyorum peceteyle bile özel bolgemi zor siliyorum iki Şubat’ta doğumun olacak bu hafta aradan çıkartacam temizliğini yani
minikprensesimmm kbrMEVA hayırlısıyla gelsin miiiniiiikkk😍 ya bende eşime demek istemiyorum kendim halletmek istiyorum
Kbrnr_krkmz minikprensesimmm bende o dertten muzdaribim ya yeni evlwndigin zaman eşimle denedim sıcak agdayi zamanında alamıyor eli alışkın olmadığına ayna koysam yapmak için bacaklarımı acamiyorum o kadar çok canım acıyor egilemiyorum karnım ağrıyor makineyle idare ediyorum bende şimdilik ilerleyen zamanlarda ne yaparım hiç bilmiyorum of ya
Kbrnr_krkmz Doğum öncesi ağda yaptıranlar kendinizi sıktığınizda alınırken herhangi birşey oluyor mu bebek için doğum öncesi olduğu için yani ondan çok korkuyorum kendimi sıkarsam suyum gelir diye
Zeynep-aa minikprensesimmm sanmıyorum ya öyle bi sıkmakla dogum baslamaz daha guclu ıkınma lazım üstelik suyun gelmesi nişan gelmesi falan bunlar bizim kendımızı sıkmamızla olcak seyler değil. Hem dogum da ki dalgalanmalara alıstırma olur işte acısı sonradan ağda acısı da neymiş dicez bence😄
kbrMEVA minikprensesimmm bişe olmaz ki bende ilk çekindim ettim ama yapacak bişe yok şu pandemi döneminde kuaföre gitmek bile büyük risk
BusrAlpay_34 minikprensesimmm valla bn agda yapıyordum enfeksiyon yaptı sonra jilet yapıyorm göremiyorum tabj Kı oldugu kadr artk 🙄
Mervegnlts Bu sorun herkeste mecvut ya bende düşünüp duruyorum hep 🤦♀️ kızlar bu eldiven dediğiniz şey nasıl bişey yani duymuştum daha önceden ama hiç kullanmamıştım çok acıtıyor mu ağda gibi bişey mi acaba?
ayse_seker Mervegnlts cımbız gibi tek tek çekiyorsun nasıl cımbızda her telde acıyor bu da öyle ama sonrası temiz oluyor uzun süre çıkmıyor çünkü kökünden aldığın için
Gull_94 minikprensesimmm jıletle yapıyorm daha once agda makıne canım skldkca degstryodm hamgısı rahat gelıyosa ama bu konuyu hıc dert etmıyorm medense ben ayna yrdmyla temzlıyorm oldugu kadr olmadgı yerde esıme soylerm yrdm eder ypack bısey yok