minikprensesimmm Öncelikle merhaba. Bu malum konuyu ne yapacağız kızlar? Normal zamanda ağda zaten çok can acıtıyor üstelik ben ne zaman ağdaya gitsem vücudum pütür pütür oluyor. Jilet desen hemen çıkarıyor. Tüy dökücü önermiyorlar. Zaten göbekten de göremiyoruz doğru düzgün🙎🏼♀️ Ne yapacağız? Ne yapıyorsunuz veya yaptınız? Doğuma ne kadar kala temizliğinizi yaptınız? Ağda erken doğumu etkiliyor mu? Soğutucu sprey diye birşey duyan var mı? 😩🤣
minisinannesiiii minikprensesimmm normalde epilasyon makinasiyla aliyodum karnim büyüdü artık göremiyorum dün aniden kaptirdim baya kanadı eldivenle idare etmeye çalışıyorum ya en büyük sorun o valla
Madinanin-Annesi minikprensesimmm sende yine jilet oluyor benim bedenim o kadar kotuki jiletden sonra bile kan gelir karin falan goremiyorum.Artik ne yapacagimida bilmiyorum)
Acemi_anne04 minikprensesimmm canım ben trenyoldan jilet venüs aldım bikini bölgem için karnımdan zor oluyor biraz ama tüylerim azaldı gibi her duşta yapınca ufak ufak çıkıyor artık sende bi al istersen canım
44_58_44 minikprensesimmm gebelikte çok önermiyorlar sprey falan sordum bende ağdaya devam 37. Hafta güç bela dayanıyorum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Dmtny Herkesin ortak sıkıntısı bu olsa gerek 😑 Önceden jiletle işimi hallediyordum ama artık 24. hafta bitmek üzere, karnımdan pek bir şey göremiyorum. Yine hala jiletle işimi halletmeye çalışıyorum ama ilerleyen süreçte ne yaparım hiçbir fikrim yok
minikprensesimmm 44_58_44 ya bende kendimi çok sıktığım için korkuyorum ağdadan sonra da alerji oluyor yapılan bölgem korkuyorum
ilknr_ylmz94 Göremiyorum diyen arkadaşlar karşınıza ayna koyun gayet rahat oluyo ben 39 haftalığım hala ayna koyarak eldivenle kendim alıyorum
minisinannesiiii minikprensesimmm göbekler büyüdükçe daha da zorlasiyo biri kolaylığını bulsa da bizede söylese 😀
SILA--123 minikprensesimmm her konuda yardim ediyor erken dohum riskim var yataktan kalkmam.yasak evin temizligi camasiri yemegi eşim yapıyor üzlüyorum işten gelip bide bunlari yapmasina ama cocugumuzdan kiymetli degil diyor
Dbe24 Bende jiletle alıyorum ayna koyuyorum karşıma el alışkanlığından pek sıkıntı olmuyor göremesemde yavaşça nazik bi şekilde alabiliyorum ağdada canım çok acıyor jiletle aldıktan sonra E vitaminli krem sürün hem kaşındırmıyor hemde kızarıklık yapmıyor