Senbibaksana 6+1 hamileyim hafif kanamam oldugu icin doktora gittim progesteron verdi. Kullanan varmi? Ben pek ilac kullanma taraftari degilim aslinda
BegumIscanTunc Senbibaksana 6+2 den beri kullanıyorum suan13+2 haftalığız ve hala devam ediyorum progestan 200 mg fitil olarak alıyorum birde pruloton iğne vuruluyorum
babyberry Senbibaksana gebeliğimi öğrendiğim günden beri kullanıyorum günde 4 tane doktorunuz gerekli olmasa vermezdi sonradan pişman olmamak için aksatmadan kullanın derim
bebisini-bekliyor Senbibaksana bende de lekelenme olmustu kullandım gunde 3 kere 12.haftaya girdim yeni bıraktrdı doktor. 5 tane de iğnesini kullanmıştım ilk haftalar bence verdiyse kullan mutlaka düşük olmaması için veriliyor zaten
Senbibaksana bebisini-bekliyor aslinda düsük tehlikemde yok dedi hersey yolunda dedi. 2 gün hafif lekelenme oldu
Bebek-geliyor Senbibaksana doktorunuz hangi ilacı veriyorsa mutlaka kullanın. 36+1 deyim günde 3 kez progestan kullanıyorum ve erken doğum riskim var bu günlere progestan ile geldim çok şükür faydasını gördüm.
Adonis01 Senbibaksana Canım ben ilk 3 ay kullandım . Bebeğin tutunmasını sağlıyor. Bu söylediğin düşük ilacı ve bence mutlaka kullanmalısın .
Mutiess Senbibaksana kanamanız varsa bu ilacı kullanmak zorundasınız bu ilaç herhangi bir ilaç değil çünkü düşük önleyici ilaç 🙏🏻
Mrv_Kml Bende de lekelenme olmuştu 12-13 haftada bana da progestan verdi doktorum 1 hafta 10 gün kullandım bi sıkıntı olmadı çok şükür
Mrv_Kml Burcu-2910 kahverengiydi sanırım ama ben korkmuştum kan gibiydi ama ultrason da kanama görmedi doktor
MSBebek Senbibaksana ben ftil olarak kullanmıştım canım çok işe yarıyor kesinlikle kullan canım keseyi toparlıyor
asenatrk Senbibaksana bende 6+3te kanamam oldu o zaman hem hap olarak kullandım hemde iğnesini kullandım sonra bıraktırmıştı doktorum şimdi 30+6 haftalığım nst de düzensiz sancılarım çıktı tekrar progesteron hap verdi doktorum
Sed22-09 Senbibaksana kesinlikle kullan canım nu ilacı kullanmak zorundasın rahim daralttığı için düşüğü engelliyor ve aynı zamanda kanamayı da durduruyor en önemli ilaçlardan biri bu fitil olarak kullanırsan da yan etkisi Olmaz