kardelen214 Arkadaşlar bu tedavilerden çok iyi anlayan iyi bir doktora gitmek istyorum bana önereceğinz her yere açığım.
Gizce23 Bsmlh merhaba yasemin hanımda tüp bebek yaptırdınız mı acaba ? Ben yasemın hanımda yaptırmayı dusunuyorum
Hatice9620 Özel İstanbul tüp bebek merkezi Dr. Altay Kartal muayene yeri özel çapa hastanesi tüp bebek tedavisinde muayene ücreti almaz tüp bebek fiyatlarında gayet normal ben çok memnunum hocamdan Allah razı olsun ondan ilk denemede çok şükür 🤲
Bsmlh kardelen214 doçent olması seni acaba dedırtmesın uygun hoca fiyatları inşallah hemen karar verıp hayırlı sonuçlar alırsınız 🥰
Ftmgl12 Nusyaa ya bu sebepsiz infertilite nedir ya bir sorun olsa uğraşicam çözüm için ama yok açıklanmıyor psikolojimi bozdu sizde böyle misiniz :(
Nusyaa kardelen214 inşallah canım 🙏 bak seni uzun zamandır görüyorum burda Bsmlh ile doktorumuz aynı ve o hamile şuan. İnstangram dan doktoru takip et. Banada burda bi arkadaş önermişti o vesileyle tanıdım işinde çok titiz bi kadın hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda hamile kalırsın
krlll Denemede İstanbul Acıbadem Altunizade Prof. Dr. Tayfun Bağış sayesinde PRP yöntemiyle meleğime hamileyim doğru merkez ve doktoru bulmak 8 yılımızı aldı bizden. Allah herkesi iyi ve doğru insanlarla karşılaştırsın 🙏🏻
Erdem2121 kardelen214 Diyarbakır’da prof. Doktor kadın dogumcu ve tüp bebek uzmanı daha googleden bugün haberini okudum. 9yillik çiftin ikizi olmuştu. Googleden araştır. Binlece kişiye mucize olmuş. Yorumlar var araştır bence