Daniay Asseagl başlamış bulunuyor artık dikkat edin kendinize zordur kusmak ben hep çok tedirgin olurdum kusmaktan küçüklüğümden beri 🙄
Daniay yagmurdogann o halde enerjinizi yüksek tutun pozitif olmak iyidir her koşulda ☺️kitap okuyun mesela iyi gelir
Gurbetkusuu06 Whiteswan Senden hiç bir farkım yok inan senin varsa sen bana söyle gene başladı ağrılarım. Masaj yaptırıyorum tülbentle sıkıyorum o kadar birde sirkeyle suyu 1 bardağa yarı yarıya karıştırıp burnuma çekiyorum o bir nebze rahatlatıyor ama geçirmiyor 😒
Ugur_bocegi01 Daniay maalesef denemediğim şey kalmadı. Kraker dediler aldım, leblebi dediler aldım ya kusacağım yada kusmadan hemen kahvaltı yapacağım. Şuan bile bulantım mevcut 🤭
Egeasigi Ays0 canım bende 62 ile hamile kaldım şuan 65 im .9 +3 haftalık hamileyim .göbek sanki 4 aylık olmuş gibi çıktı biraz da bünyesel sanırım hamilelikten öncede göbeğim vardı benim
Ays0 Egeasigi benim göbeğim yoktu ama çabuk siserdi yemek gaz falan hemen belli ederdi ama şuan baya baya var arkadaşım 20 hafta ve aynıyiz 😂
Eminos123 Daniay ilk haftalar kotuydu yemek yapamadim ozellikle sebze yemegi cok halsizdim ev isi yapamadim allahtan robot supurgem halletti ama 2 haftadi gayet iyiyim cok sukur siz kac haftaliksiniz sizin nasil gidiyor
Daniay Eminos123 bende saat 12 den sonra tam 10 haftalık oluyorum 🤩 Benim rahat geçiyor sayılır arada sabah bulantıları oluyor ama genel olarak iyiyim inşallah hep böyle geçer 🥰
Aselinannesi12345 miray2015 aynen öyle yerinde duramiyosun sürekli geziyorum ne yatabiliyom ne oturabiliyom
Daniay Zeynep_44 2 Şubat tarihi için doktorum randevu oluşturdu canım artık tüm gerekli testleri yaptırıcam o gün inşallah tüm sonuçlar iyi çıkar hepimizin 🙏🏻❤️
Ays0 Fatosvrl benim de oluyor ama ondan mı emin değilim yalnız o ara kasıklarım daha fazla ağrıyordu ondan eminim. Umarım hemen geçer de minikleri daha fazla ilaçla falan yormayiz 🤗