Daniay Begm https://imgyukle.com/i/HYbqqI Gönderebildim umarım bekliyorum çok minik daha benim bebeğimmmmm 😂❤️🥰
Daniay Ays0 ahahahhahhahahh yalnız değilsin benim içimdeki ses de bağırıyor bu şekilde farkında olmamız da güzel birşey dimi 🥰❤️😂
Ays0 Daniay 25 yaşındayım, doğma büyüme Ankara’lıyım ama geçen ay Adana’ya taşındım alışmaya çalışıyorum ya sen 🙈
Zeliiiss Daniay 10+5 den selamm😊 mide bulantısı kabizlik iştahsızlık ve aşırı kilo almış hissi bitiriyor beni çok kilo almis hissediyorum
Daniay Zeliiiss hepimiz almışız anlaşılan olsun sağlık olsun 🥰veririz sonrasında koşuşturmalarla uykusuz kalınca yani öyle umuyorum 😂😂
Daniay Ays0 bende 27 yaşındayım konyalıyım Konya’da yaşıyordum ama 5 aydır Almanyadayım Ankara’ya şok gidip gelirdik Adana ya alışmak zor olacaktır daha çok yeni taşınmışsınız inşallah hemen alışırsınız ❤️
miray2015 merhaba 8+3 benimde miğde bulantılar var bendede bel agrisida başladı sizlerin beli agriyormu
Fatosvrl Ays0 merhaba ben de idrar yolun enfeksiyonu geciriyorum monurol verdi doktor onu ictikten sonra kahverengi kanama oldu ve sancilarim var sizinde bole bose oldu mu 9+3 haftaligim bende
Ays0 Fatosvrl üromisin kullandım ben ama muhtemelen birbirinin muadilidir bir de fitil verdi mantar içinmiş içinde 2 adet vardı ama ben de lekelenme olmadı yalnız 1 hafta sonra yine aynı şikayetim başladı. Doktorunuza danıştınız mı merak ettim 😏
Ays0 Daniay ben buraya alışamadım diyorum ki ta Almanya senin için çok daha zor olmalı 🙈 taşınma tam duygusal dönemime geldi doğarsa alışırım heralde ancak 😂