Emineufuk Merhba guzel anneler 18 haftalik gebeyim henuz harektlerini hissedemedim bnim gbi olan varmi merak edyrum
Buketkucuk Emineufuk kimisi erken kimisi geç hissedebiliyor 😊 benim ilk gebeliğim ben 16.haftada ilk hareketlerini hissettim ilk güçlü tekmeyi de 18-19.haftalarımda hissetmiştim🤎 fakat arkadaşım 20.haftada daha yeni hissetti
Mervegnlts Emineufuk Kişiden kişiye göre değişiyor canım Karın kaslarıyla da alakalı birşeymiş ben 16.haftamda hissetmeye başladım yavaş yavaş şimdi 19 haftalığım minik tekmeleri duyuyorum. Sende hissedersin daha canım
Emineufuk Nergisssss nasil hissettiniz ne gbi belirtiler verdi cok guzel.bi duygu bi an once hissetmek istiyorum bende
Nergisssss Emineufuk gerçekten çok güzel bi duygu 😊 sanki içinde baloncuk patlıyormuş gibi oluyor genelde sırt üstü yattığımda daha çok hissediyorum inşallah sizde bian önce hissetmeye başlarsınız🥰
mommysweet Emineufuk evet ilk :) ya bilmiyorum bebekmiydi değilmiydi herhalde psikolojikte olabilir ama hissetmek istiyorum artık :)
Emineufuk mommysweet aynen bende senin gibiyim sabirsizim bide iyi olup olmadginida merak edyruz heralde ondan hissetmek istyruz heralde 😊
Ftm_17 18+1 deyim bende böyle karnımda küçük küçük kımırdanmalar hissediyorum küçük tekmikler oluyo bazen ☺️
Emineufuk Nergisssss insallah ❤ Erkek bebekler biraz daha gec harekt ediyo diyolar artik hissetmek istiyorum endiselniyorum iyimi diye dusunuyorm hep
Bilge44 Haftada ilk hissetim onu da gaz sandım 🤭 Şimdi 22 hafta oldum artık tam anlıyorum farkını ya üst üste devam ediyor ya da duruyor bekliyor 🤭 ilk gebelikte acele etmeyin hissedersiniz henüz daha çok küçük onun da etkisi var 🥰🎈❤
UrazyadaMasal Karın kasları güçlüyse daha erken hissedilir. merak etme bı kaç hafta sonra uykumdan uyandıracak 🤭