senaack Bebek için babynest beşik puset falan nasıl dezenfekte edilir sirkeli su dokularına zarar verebilir neyle silmeliyim acaba bilen var mı
Karbeyaz12 senaack kılıflar cıkıyorsa yıkanır ama diğer tarafları sirkeli su ile silinebilir😌ya da arap sabunu
Busbushatun senaack canım cıkan yerlerını cıkarıp yıka dıher kısımları yuzey temızlıyıcılerle sıl balkona koy havalandır
Ortmenanne16 senaack tatlım aklına ne gelirse yıkadım ben 30 derecede yıkadım ne dağılma ne çekme hiç bişi olmadı bende silme işi eziyet at en kısa programa kafan rahat etsin 💐💐
Ght Ben babynesti makineye atıp yıkadım bebeğin deterjaniyla,Pusetin kılıfını beyaz sabunla yıkayıp duruladim.Diger yerlerni de yıkadım güzel fırçayla.Besigi silmiştim şimdi tekrar sirkeli suyla silerim.
Ezel_hazel senaack yok hayır bozulmadı ama bir dahakine süngerini çıkarıp yıkayacağım çıkıyor fermuari var. Yeni aldım diye hepsini yıkadım bir kerelik
Ortmenanne16 senaack bugün babynest yıkadım koltuğun üstüne attım kendi kendine kurusun diye aynen duruyor poşetten yeni çıkmış gibi üstelik çok kaliteli değil benimki A101den almıştım 35 tlye 🤭🤭🤭