_Zls_ Ben limon yedim ama daha kötü kusturdu beni Bi de ekşi ve a sitli olunca daha çok tetikledi en iyisi ayva oldu bana hem tok tuttu hemde kusturmadı rahatlattı
Mls_mls02 Hmeyyyra tam 12 haftada öğrendim cinsiyet canım ben bile gördüm bebeğim parmağını emiyordu bariz de erkek olduğu belliydi 😍
Hmeyyyra Mls_mls02 ne güzel masallah Allah saglikla kavustirsun cumlemizi ınşallah bende öğrenirim biran evvel henüz 11.1 im yeterki saglikli olsunlarda ..kilo verdin mi peki merak ettim ben bi alıp bi veriyorum
Seyma2861 Mhrbnbz_1 bende 28.haftalığım. Allah affetsin 8 haftada bir başladı geçmek bilmedi. Bi ara hafifledi sanki. Son 3 aya dönünce yeniden coştu. Gerçekten yıldım artık geceleri kusmak için uyanıyorum.ilaçlar evet kusturmadı ama bulantıyı hiç geçmedi aşırı halsiz bitkin yaptı beni. EnaZından kusunca rahatlayıp normale dönüyorum öbür türkü kafamı kaldıramıyordum
Mhrbnbz_1 Seyma2861 biliyorum canim suan b3nde o durumdayim ama geceleri yatmadan prlami kullaniyorum onunla biraz rqhatim
Fatma_7 11+4 te ben. Bu haftama kadar 9 kilo verdim en son 3 gün serum tedavisi aldım iki gün kusmadım dedim iyileşiyorum meğer serumdanmış serumun etkisi geçince yine eskiye döndüm Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bişey
Gta_35 Mls_mls02 kaçıncı haftanızda başladı acaba bulantılar ? Bir de bir instagram fenomeninden duymuştum çiğ fasulye yutmak iyi geliyor demişti bağlantıya
zynb_ozkn Mls_mls02 18. haftaya kadar şiddetli devam etti serumlarla falan ayaktaydım sonra azaldı ama asla geçmedi şu an 37+3 deyiz hâlâ ilaç kullanıyorum kusuyorum sabahları ve gece
zynb_ozkn Mls_mls02 ama azalıyor bende o haftalarda birileri işte benim doğuma kadar sürdü falan diyorlardı korkuyordum azalınca çok rahatlıyorsun asla eskisi gibi olmuyor rahat ol
Hmeyyyra Mls_mls02 Allah yardımcımız olsun inşallah bir an evvel biter bu süreç 2.trimester kolay geçiyor diyorlar 😊
[silindi] Mls_mls02 cok zor canım bazen ne yaparsan yap fayda etmiyor ilkinde bana da hiç bişey fayda etmemişti ama ikincide prilam diye Bi ilaç çıkmış günde 4 tane içebilşyosun o tuttu benide genede kustum ama öncekiler gibi degil