Deniz1634 Kizlar az önce doktora girdim ciktin bacak boyu önden gidiyo dedi yaşayan bilen varmı yapmam gereken bir durum varmı,? Korkuttu beni bu arada 26 hafta olduk
Ayseege6156 Deniz1634 bebeğin 1-2 hafta ileriden veya 1-2 hafta geriden gitmesinde hiç bir sorun görülmüyor azılarının bebeğinin kafası 3-4 hafta ileriden gidenini bile okudum burda ama sorunsuz doğum yaptılar doktorun seni bilgilendirmedi mi bişey olmaz diye ??
Madinanin-Annesi Deniz1634 bende oyle 60sm dogmusum bana servi boylu olucak demislerdide))).1.60dan kalkamadim ah doktor ah yedin beynimi kalkamadim cok
Deniz1634 Ayseege6156 ya bu devlet hastanesi çok birşey soylemiyo biliyorsunuz bı sıkıntı varmı diye yok iyi dedi zatende geç gelmişti aceleyle baktı yolladı ben tiroidlerim için sonuca gittiğimde baktı öyle dedi korktum ben başka ni aciklama yapmayınca.
Deniz1634 Ya sağlığı yerinde olsun da benim için önemli olan o tabiki öncelik ama bı anda o şekilde söyleyince korktum kötü bir şey mi demek istedi diye Allah’ım hayirlsi ile almayı nasip etsin inşallah ta sagligi önemli bizim için.
Ayseege6156 Deniz1634 devlet hastahanesine 1 kere gitmek zorunda kaldım canım ultrason bile göstermiyorlar bilgi vermiyorlar sonra tövbe ettim ama sen korkma biley yok benim gittiğim doktor çok çok iyi bi doktor benim bebeğimde 36 hafta ile uyumlu 35 haftalık olduğumuz halde korkulacak biley yok yani