Cicekler Hanımlar 12+1 deyim ama bulantılarım geçmiyor zofer 4 mg kullanıyorum 3. Pakete geçtim ama korkuyorum ya zarar verirse diye siz neler kullandınız
Neseli5 Cicekler bana doktorum prilam dr vermişti 1 paket kullandım 1 tane içiyordum yeterli geliyordu
Melikeelanur Cicekler bende prilam kullanıyorum biraz dhaa iyiyim ama tam gecirmiyo tabi . Gece 2 tane aliyodum sonra sabah aksam 1 almaya başladım doktor artarsa 2 şer alabilirsin dedi .
Selimegzoglu Cicekler zofer verdi bana ama içerisinde hamilelerin kullanılması sakıncalı diyordu ben ilaç kullanmadım
Kayabebekk Prilam dr 10 mg kullaniyorum gunde 3 tane mukemmel bir ilac ozel doktorum tavsiyesi ile aldim o olmazsa mahvolmustum baska hic biri tesir etmedi bana 😊😊
dthealthy Cicekler yok zarar vermez zofram zaten gebelerde çocuklarda bir de kanser hastalarında kemoterapiden sonra olan mide bulantısını kesmek için veriliyor tanıdığım iki doktor arkadaş da çok fazla bulantısı olduğu için gebelikte onlar da kullanıyor
Twinsmom35 Cicekler Ben de 12. Haftamdan itibaren muadili olan Onzyd 4 mg kullandım. 5-6 kutu bitirmişimdir. Çok şükür hiç bir sorun yaşamadım. Şu an 24 haftaligiz. Endişe etmeyin. Beslenememek daha kötü bebekler icin
Bursa97 Cicekler ben hep prilam hem zofer ikisinide 35. Haftaya kadar kullanmış bir insanım canım sen düşün öyle bir bulantı yaşıyorum ama şükür hiç bir skitinimiz olmadı içini fefah tut birşey olmaz Allah’ın izniyle
Sumsumm Cicekler hic birisi tamamen rahatlatmiyor ki canim hafiften geçistiriyor ilaclar. Ben de prilam kullandim en iyisi bu. Hakkinda guzel calismalar olan bi ilac. Doktorum vermisti
Ervasevgi Cicekler ben 37nci haftadayım hala zofer ve prilam kullanıyorum zararlı olsa doktorlar vermez canım ona rağmen hala bulantım devam ediyor gün sayiyorum artık 😢