ozlem_48 gamzetahsin Maşallah yaa sağlıcakla büyütürsün inşallah.Umarim bizimde pozitif doğum hikayemiz olur son 3 gun🥰🥰
gamzetahsin ozlem_48 umarim pozitif bi dogum hikayeni paylasip burdaki arkadaslara moral olursun sende canim😊😍
Cigdem_ckmz gamzetahsin kuzum senin hic belirti yoktu hastaneye gittin demi bende pazartesi 40 haftam doluyor bende de bisey yok
gamzetahsin Cigdem_ckmz evet canim hic bir belirti yoktu ne nisan ne sanci sadece 38.haftada 1cm aciklik vardi oydu doktor bekletsem bile gec gelicek riske atmak istemedi tam 40 da yatirdi😊
Cigdem_ckmz gamzetahsin anladim canim benimde öyle hic bisey yok peki son günlerde karnın sertlesiyir muydu
gamzetahsin Cigdem_ckmz yok oyle asiri bi sertlesme olmuyordu gunde 2 3kez oluyordu geciyordu sonra gercekten kndi sancilarimi beklesem gelmezdi kolay kolay😁
Ayseninannesi gamzetahsin hayırlı olsun bebeğiniz böyle hikayeler okumak burdaki birçok kişi için çok önemli bizde 40+2de yattık 2 fitil ve suni sanciya bana mısın demedi sezeryan oldum sizin adınıza çok sevindim
gamzetahsin Ayseninannesi cok sagol canim senin dogumunda hayirli olsun bnde korktum dedim sezeryan olcam diye ama Allahin hikmeti cok dua ettim rabbim kabul etti😊😊