kizlar cok sukur Allaha benimde yazacak dogum hikayem oldu.persembe gunu tam 40da doktor yatisimi yapti cnku oncesinde hic sancim olmadi bekletmek istemiyorum seni dedi kabul ettim yatisim yapildi sabah 10da doktor sabah gelip vijinal fitil ile rahmin yumusasin suni vermiyim hemen dedi her 4 saate gelip aciklik ve sanci varmi ona bakti nst de hic cikmiyordu aksam oldu hala ayni dedimki bn normal yapamicam sanirim sabah en kotu sezeryana girerim dedim sabahin 5inde birden yatarken sicaklik hissettim ayaga kalktim suyum hic durmadan geliyor anne uyan dedim annem ebeye haber verdi geldi nstye bagladi sancim 80 90lardaydi dakikada bir gelip cikiyordu sanci kismi benim icin zordu cnku hic gitmiyordu sonra ebe bakti 5cm aciklik var 1 saate dogum yaparsin dedi ama bn sancidan duramiyorum yerimde saat 6.30 oldu ebe gene geldi bakti dedi seni doguma aliyoruz ben sok oldum beklemiyordum doktora haber verdiler benide hazirliyip catala oturttular buyuk tuvaletim var diyorum hayir bebek o sana baski yapan dedi ebe elimde olmadan ikinma istegi geliyor ha bire nefes alip veriyordum doktor gelene kadar😊 neyse doktorum geldi sacini goruyorum dedi hadi ikin var gucunle birazdan kucaginda dedi ebeler karnima bastirdi 3.ikinmada balik gibi kaydi icimden ten tene temas yapti doktorum ebeler resim cekti o an dunya benim oldu butun acilarim bi anda yok oldu herseye degerdi sanki o acilari ceken ben degildim evladini gorunce unutuyor insan herseyi 3 dikis atildi ztn hissetmedim bile uyusturmuslardi.Bu arada ben suya meryem ana otunuda koyup kendim okudum iyikide yapmisim diyorum.bebegim 3.300 kilo 50 cm dogdu 😊darisi isteyen herkesin basina rabbim isteyen herkese nasip etsin normal dogumdan da korkmayin benim icin cok guzel deneyim oldu doktorumda hep normal dogum taraftariydi sezeryanin lafini bile yapmayi sevmezdi zorunlu ve gerek duyulmadikca pamuk kizim smdi yanimda misil misil uyuyor darisi bekleyen annelerin basina🕊🕊🕊😍👼