Mls123456 NilayRuya valla ikilide 520 verdim kim bilir detaylı ne kadardır 😞 neden bukadar pahalı olur ki yazık günah cidden benim daha 4 5 hafta var ama nasıl olur bilmiyorum
NilayRuya Mls123456 bende ikilide 280 TL verdim insanları hiç düşünmüyorlar bu dönemde zaten zor geciniliyor eşim tek başına yetişemiyor devlette olursa yaptırırız yoksa yapacak birşey yok diyor kendi kendimi yiyorum çözüm bulamıyorum ptesi devlete randevu aldım kadın doğuma inşallah yönlendirir
Ummu32 NilayRuya Mls123456 ya çok aşırı fazla alınmış ücretler okutken hayret ettim ben ısparta da Bi özel hastaneye gidiyorum ikili tarama ya sadece 20 TL verdim üçlü taramaya 85 TL verdim detaylıya 250 TL verdim 🙄 Allah yardımcınız olsun 😊 bizim de bazen fazla fiyat olan kan tahlilleri felen oluyor yada bana erken doğum riski olduğu için serklaj yaptılar onların fiyatı bizi zorladı tabi serklaja da 2500 TL verdik
nev_hena NilayRuya anladım haklısınız olmayınca olmuyor tabii. Bazı özellerde SGK indirimi geçiyor belki çok uyguna gelir fiyatı. Allah inşallah bebişinizi rızkıyla, bereketiyle, sağlığıyla kucağınıza almanızı nasip eder. 🙏🏻
mmavi NilayRuya yapmamasi gerekir sonucta haftaniz buna uygun. Detayli icin evinize uzak ama randevu alinacak bi yere bakilabilir belki allah yardimciniz olsun saglikla alin kucaginiza🙏🏻🙏🏻
NilayRuya mmavi İstanbul’da mı yaşıyorsun bilmiyorum başakşehir cam ve Sakura hastanesi var duyduğuma göre orası yüksek risk grubuna detaylı yapıyormuş olmadı Dr sadi konuk a yonlendiriyormus artık o da olmadı birşeyler düşüneceğim ikiliyi yaptırdım en önemlisi de bu test işte canım
Esmaaaaaaaaa Sldlf fetal EKG de baktılar mi en kesin sonuç orda belli oluyor çok geçmiş olsun Rabbm şifa versin. Peki doğum yaptnz mi
Sldlf Esmaaaaaaaaa evet bakıldı fetal eko. En net doğunca belli olacak denildi. Nasip olursa doğum pazartesi günü. Rabbim herkesin evladına şifa versin inşallah 🙏💜
mmavi NilayRuya anladim yok istanbulda degilim hastanelerinede cok bilgim yok malesef ama imkanlar dahilinde uygun bir secenek bulunmali esinizin avans vs alma sansi yokmu az az ay ay odense belki imkan dahilinde ozelde yapilir fikir tabi sadece butcenizi siz bilirsiniz🙄
NilayRuya mmavi düğünden kalan birşeylerim var ama kesinlikle elimi sürdürmüyor bana kalsa onlarla herşeyi yaparım 😣
[silindi] NilayRuya sen de de çıkmaz inşallah korkulacak bişey yok olsa bile dua etmekten başka çaremiz yok onu da her hamilenşn 9 ay boyunca bebeğine ettiğini düşünüyorum Bi hastalığı olmasına gerek yok 🤗
mmavi NilayRuya ne yapmayi planliyormus acaba kendisi boyle seylerde kullanmayacagizda nerde kullanacagiz. Neyse siz uzulmeyin hamile halinizle streste olmayin hersey bi sekilde hal olur🙏🏻 Randavunuzda sorun cikmaz insallah yonlendirir
Hulyapoyraz NilayRuya hafta ici e nabiZ yada mhrs ustinden 17.00 sonra bakin kadin dogum yesil recete actirmaniz lazim once taviki perinatoloji bolumune randevu bulabilirsiniz ben gecen hafta ocin ozelden randevu almistim hic devlet dusunmemistim arkadasim soyledi ili denememde aldim 45 dk surdu cokta detaylı bakti bu kadarini brklemiyordum acikcasi dr gosterdim hic vi sorun cikmadi cok sukur ozeldeki randevumu iptal ettim deneyin sansinizi derim
Gamzeeakt NilayRuya Ben devlet hastanelerinn çoğuyla konuştım bir sorun görmezlerse yapmıyorlar çocuğunuzun bi problemi olması gerkiyormuş yapmalaro için
Nergsozdemr NilayRuya detaylı yaptırmayıp sorun çıkam diye bişey yok canm varsa sorun detaylı gör diye zaten bu uygulama.saglkla gelsn inş
Rabis135 Benim de detayli da kalbinde delik çıktı doktor küçük olduğunu sıkıntı olmayacağını kapanacağını söylüyor inşallah bende kesinlikle yaptırmanızı öneririm bende özele gidiyorum perinatoloji de yaptırdım 158 TL ye