Ceren25 Dünden beri sağ kaburgamın altında ve sertlesiyo canım yanıyo nefes alirken zorluk çekiyorum öncesinde yaşamadığım bisey bu ilk defa dün oldu dünden beride aynı ve çatı ağrımda çok çoğaldı 🥺 sizdede oluyomu kızlar normal mi bu durum ?
Cramel Ceren25 ben 31 haftalığım bende de oluyor kaburgamın altına giriyor sanki. İkinci gebeliğim ilkinde böyle olmuyordu
Esoo0698 Ceren25 Bende 35 haftalığım bendede öyle oluyor en son gittiğimde makat gelişti bebek kafasıyla kaburgana geriliyodur baskı yapıyodur dedi doktor kaburgamı kırcak gibi hissediyorum nefesim kesiliyor 😕 Bide karnım ağrıyor böyle küçük sancılarla sizdede oluyormu ?
Ceren25 Esoo0698 evet canm benimde oluyo kaburgamdan dolayıda ağrım çok oluyo dediğim gibi düne kadar çok rahattım ama şimdi oturmakta bile zorluk çekiyorum batıyo 🤷♀️
Ceren25 Esoo0698 ben doktora normal doguma uygunmu dedim uygun demisti ayakları olabilirmi acaba 😶 ins. Ters dönmemiştir 🤲
Esoo0698 Ceren25 Valla bilmiyorum benimde tek umudum dönmesi ama daha dönmemişti haftaya tekrar gidicem dua edin dönmüş olsun ama sanmıyorum çünkü kaburgamın sağında kocaman yuvarlak bişey oluyor kendini gerince kafası gibi aynı
Ohaezgi Ceren25 baş aşağı canım 29.haftadan beri, 32. Haftada gitmiştim kanala girmiş demişti erken doğum riskim oluştu ama son zamanlarımda nefes almakta güçlük çekiyorum ayakları kaburgama batıyor
Ceren25 Ohaezgi maşallah canm erken dönmüs benim kanala girip girmediği konusunda bilgim yok ama doktorum squat yapmami ve hareketli olmami söylemişti demek inmemiş pazartesi randevum var kafamdaki soru isaretlerini gidericem insallah
Cramel Ohaezgi benim de 3 gün önce kontrolüm vardı ve doğum pozisyonunu almış bundan sonra değişmez dedi
Ceren25 Esoo0698 ayni canm benimde dediğin gibi hele kasılınca semsert oluyo buyük ihtimal kafası hakkımızda hayırlısi artık 🤲🌸
Ohaezgi Ceren25 inşallah canım. Evet erken döndü benide korkuttu aslında ilk zamanlarda şuan ilaç kullanıyorum bakalım bekletiyoruz biraz daha dursun diye çünkü 36haftalık erken küveze girer diye korkuyoruz kızımda çok inatçı gelcem diye uğraşıyor vajina kısmıma hep baskı ve kramplar giriyor😢 evde istirahat ediyorum artık
Ceren25 Ohaezgi insallah biraz daha bekler cimcime 🌸😊 hayırlı ve zamanında kolay doğumlar nasip etsin Rabbim hepimize mübarek cuma günü yüzüsuyu hürmetine 🤲🤲
Brcrs Ceren25 bebeğiniz ters duruyorsa olabilir benim kızım makat gelişi duruyor bende yaşıyorum durumu pazartesi inşallah arlatıcaz doğuma girerek ılık duş almanızı tavsiye edicem birde sevdiğiniz bir meyve vs onları rahatlatıyor en azından beni uyumada zorluk oluyor ama belli zaman sonra oda rahatlıyor uyuyabiliyorsun
Ceren25 Brcrs tesekkür ederim canm verdiğin bilgiler için ılık duş ve meyveyi deniycem insallah rahatlarım 🤲